Рубрики
Начало » Представи се » Комбинирано състезание по български език и математика за ученици от 6. клас (2016)

Комбинирано състезание по български език и математика за ученици от 6. клас (2016)

regalia sustezanie6302

На 28 май 2016 г. (събота) от 10 часа до 11 часа в Института по математика и информатика на БАН ще се проведе комбинирано състезание по български език и математика за ученици от 6 клас, организирано от
Учебен център «Регалия». То е безплатно за всички участници. По време на състезанието ще се проведе информационна среща за родителите, на която ще бъдат представени курсовете на Учебен център „Регалия“ за кандидатстване след 7. клас. Обявяването на резултатите и награждаването са от 12,30 часа.

Състезанието е от две части – български език и математика. Тестовите задачи са с избираем отговор. Можете да видите темите от последните години на сайта на «Регалия».

Комплексният победител получава намаление от  50% на таксата за курса за 7. клас (БЕЛ и математика) и MP3 player. Победителите по математика и по български език ползват 50% отстъпка от таксата за курса съответно по математика или български език и литература за 7. клас.

За записване за участие: тел. (02) 979-38-42 или чрез формата за регистрация.

Крайният срок е  26 май 2016 г.

Състезанието ще се проведе в сградата на ИМИ на БАН на ул. „Акад. Г. Бончев“,  бл. 8.

По същото време ще се проведе и в гр. Стара Загора. За деца от други градове има онлайн вариант на състезанието.

Повече информация има тук.

Учебен център „Регалия“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Учебен център Регалия

Учебен център "Регалия" съществува от 2000 г. Организира курсове за подготовка за зрелостни и кандидатстудентски изпити, а така също и за кандидатстване в езикови и профилирани гимназии на български език и математика.