Рубрики
Начало » Представи се » Красотата започва от здравето

Красотата започва от здравето

 

Как да избираме козметика

 

Светът на козметиката и грижата за кожата се разраства все по-бързо. Отвсякъде ни заливат реклами на все по-иновативни продукти, които предлагат какви ли не чудеса. Съвременната жена е като Алиса, изгубена в лабиринт на обещания, реклами и тенденции. Преди няколко години на помощ на потребителите дойде блогът „Инфармация“. През март „Софтпрес“ представя и първата книга, която ни учи „Как да избираме козметика“.

 

надя йорданова 2

 

Неин автор е Надя Йорданова – магистър-фармацевт със силна любов към хората и професията си. Създава и поддържа блога „Инфармация“, чийто фокус са козметиката и дамското здраве. Макар формално да попада в категорията beauty blogger, Надя предоставя на читателите си една съвсем различна гледна точка към света на красотата и козметиката – тази на професионалист, заинтересован преди всичко от здравето на потребителя, а не от етикета и марката.

 

как да избираме козметика

В новата си книга „Как да избираме козметика“ Надя предоставя на читателите ценни професионални съвети за здраве и красота, структурирани в шест практични глави. В рамките на 192 страници дамите ще научат как да четат етикетите на козметичните продукти и да правят своя информиран избор както в най-скъпия козметичен бутик, така и в кварталната аптека.

 

В шестте глави на книгата Надя Йорданова дава изчерпателна информация кои са най-често използваните съставки в козметиката и как работят, както и как да избираме най-подходящия продукт за нашия тип кожа. Изключително полезни са съветите как да съхраняваме козметиката си така, че да избегнем замърсяване.

 

Красотата започва от здравето, а то – от информацията.

 

Читателите на „Данибон“ могат да се възползват от 20% отстъпка от цената на книгата на www.soft-press.com при въвеждане на код Danybon20

 

„Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.