Рубрики
Начало » Представи се » Курсовете по БЕЛ и математика в Академия „Никола Тесла“

Курсовете по БЕЛ и математика в Академия „Никола Тесла“

 

board_MAT_danybon

 

Академия „Никола Тесла“ кани всички деца, които са решени да работят усърдно, за да се представят блестящо на националното външно оценяване догодина, да се включат в курсовете по български език и литература и по математика от 15 септември 2020 г.

 

Обучението включва занимания в група до шест деца в СЪБОТА – 2 часа математика и 2 часа български език и литература и още един час индивидуална подготовка по математика. Груповите занимания се провеждат в три смени – от 8:00, от 10:00 и от 14:00. Графикът на индивидуалните занимания ще бъде изготвен в началото на учебната година.

 

Обучението е системно. То гради у децата спокойствие и увереност в собствените им сили и знания.

 

Матурите след 7 клас не са трудни. Учителите съвестно и системно подготвят децата, за да ги преминат успешно. Статистиката показва, че почти няма провален ученик, а отличниците с лекота ги преминават с резултати над 5.50 или 77 точки. Но тези 77 точки невинаги стигат за прием в желаното училище.

 

Целта на курсовете по математика и български език и литература в Академия “Никола Тесла” е изграждане на знания и умения, които ще са полезни цял живот. Матурите след 7-ми клас са повод децата да демонстрират възможностите си. А най-добрите училища винаги са се стремели да привлекат най-добрите ученици.

 

Повече подробности и записване на https://ant.bg/?page_id=958

Телефон: 0888955097

Академия „Никола Тесла“

гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 17

 

Академия „Никола Тесла“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Академия Никола Тесла

Академия “Никола Тесла” е инструмент, който родителите могат да използват, за да насърчават развитието на децата си и тяхната обща култура в областта на технологиите. Ние учим децата не просто да програмират, а да разбират принципите да действие на компютрите, да могат да ги управляват и използват. Така ще им помогнем днес да се реализират успешно утре в свят, доминиран от все по-нови и нови технологии. Да сбъдват своите мечти.