Рубрики
Начало » Представи се » Курсове за кандидат-студенти от школа „Олимпийци“

Курсове за кандидат-студенти от школа „Олимпийци“

 

featured_image

 

Школа „Олимпийци“ (olimpiici.com) организира курсове по математика, география и история за кандидат-студенти. Курсовете ще се провеждат в офиса на школата на ул. Екзарх Йосиф 73 (срещу пожарната; в близост до СМГ и метростанция „Сердика“).

 

Цел

Имайки предвид големия интерес към компютърните и правните специалности на водещите университети у нас и сравнително слабото представяне на голяма част от кандидат-студентите на входните изпити за тези специалности, школа „Олимпийци” тази година предлага курсове за кандидат-студенти с цел подготовка за тези входни изпити. Целта ни е да дадем първокласна подготовка на кандидат-студентите за изпитите по математика, история и география във водещите университети у нас. Ще постигнем това с професионалните лекции и програми за обучение, изпитани във времето от множеството студенти, които лекторите ни са подготвили, с домашните, които ще обсъждаме подробно, с индивидуалния ни подход към учениците и с честата обратна връзка.

 

Лекторите ни

Васил Василев – бивш състезател по математика, медалист множество национални състезания, финалист от Intel International Science and Engeneering Fair’2015, САЩ и European Union Contest for Young Scientists’2014, Полша, подготвял някои от най-добрите състезатели по математика и информатика по класове, както и множество кандидат-студенти във ФМИ на СУ.

 

Александър Иванов – медалист от Международната олимпиада по математика (IMO), дългогодишен лектор на националните ни отбори и член на националната комисия по математика, автор на над 250 задачи, давани на национални и международни състезания, подготвял множество кандидат-студенти във ФМИ на СУ.

 

Георги Пейков и Василка Йорданова – преподаватели по география и история в НПМГ „Акад. Любомир Чакалов”. Двамата са с дългогодишен педагогически стаж в НПМГ и други училища, като са подготвяли някои от най-силните ни състезатели по география и множество кандидат-студенти.

Курсовете ни

 

- КУРС ПО МАТЕМАТИКА ЗА КАНДИДАТ- СТУДЕНТИ В СУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ”

 

Курсът е предназначен за подготовка за изпита Математика ΙΙ, с който се кандидатства в компютърните специалности на Факултета по математика и информатика (ФМИ) на СУ ” Св. Климент Охридски”. Подходящ е и за по-лесните изпити на останалите университети.

 

Курсът включва:

 

- Подробно преминаване през учебния материал по математика от 8-ми до 12-ти клас, който е нужен за изпита Математика ΙΙ

- Разглеждане на различни стратегии за решаване на задачите

- Решаване на примерни теми от изпита Математика ΙΙ

- Задачи за самостоятелна работа, проверявани от преподавателя

- Подробни препоръки от преподавателя за подобряване на подготовката

Една група се състои от 6 до 12 ученици. Курсът е общо 120 учебни часа, разделени в три модула по 40 часа. Цената за всеки модул е 320 лева. Лектори ще са Васил Василев и Александър Иванов.

 

- КУРС ПО ИСТОРИЯ /ГЕОГРАФИЯ/ ЗА КАНДИДАТ – СТУДЕНТИ

 

Курсът е предназначен за кандидатстудентските изпити в СУ, УНСС и др.

 

Курсът включва:

 

- Разглеждане на кандидатстудентските теми за СУ и УНСС.

- Рaзглеждане на различни стратегии за решаване на тестови задачи.

- Решаване на примерни тестове за кандидатстудентските изпити по история /география/, съобразени с изпитните формати в различните университети.

- Задачи за самостоятелна работа, проверявани от преподавателя.

- Подробни препоръки от преподавателя за подобряване на подготовката.

Една група се състои от 6 до 10 ученици. Курсът е общо 120 учебни часа, разделени в три модула по 40 часа. Цената за всеки модул е 300 лева. Лектори ще са Георги Пейков и Василка Йорданова.

 

- КУРС ЗА ПОДГОТОВКА ЗА ДЪРЖАВНИ ЗРЕЛОСТНИ ИЗПИТИ ПО ИСТОРИЯ /ГЕОГРАФИЯ/

 

Курсът е предназначен за подготовка на ученици за ДЗИ по история /география/, според критериалната система.

 

Курсът включва:

 

- Систематизиране на учебния материал по история /география/ от 9-ти до 11-ти клас.

- Решаване на примерни теми за ДЗИ по история /география/.

- Пробни ДЗИ, напълно съобразени с изпитните условия.

- Подробни препоръки от преподавателя за подобряване на подготовката.

 

Една група се състои от 6 до 10 ученици. Курсът е общо 120 учебни часа, разделени в три модула по 40 часа. Цената за всеки модул е 300 лева. Лектори ще са Георги Пейков и Василка Йорданова.

 

Записване и контакти

Записването става през формата за записване на кандидат-студенти на сайта ни: olimpiici.com

Мейл: olimpiicibg@gmail.com

Телефон за информация относно групите по математика, география и история: 0879868052 – Васил Василев

За Школа "Олимпийци"

"Олимпийци" е школа за състезатели по математика и информатика, която дава изчерпателна подготовка за най-важните състезания по математика и информатика. Всички наши ученици могат да доразвият таланта си при някои от най-добрите лектори в България, получавайки изключително ценни знания.