Рубрики
Начало » Представи се » Курсове за НВО 7 клас и кандидат-студенти от школа „Олимпийци“

Курсове за НВО 7 клас и кандидат-студенти от школа „Олимпийци“

 

imageedit_3_5970221287

 

Школа „Олимпийци“ организира курсове за НВО по математика за 7 клас и за кандидатстване във Факултета по математика и информатика (ФМИ) на СУ. Курсовете ще се провеждат в офиса на школата на ул. Екзарх Йосиф 73 (срещу пожарната; в близост до СМГ и метростанция „Сердика“) или онлайн, в зависимост от желанието на записалите се.

 

Цел

Имайки предвид големия интерес към елитни гимназии (като СМГ, НПМГ, АК, ПЧМГ, НЕГ) и към компютърните специалности на Факултета по математика и информатика (ФМИ) на СУ и сравнително слабото представяне на голяма част от учениците на входните изпити за тези училища и специалности, школа „Олимпийци” предлага курсове за подготовка за НВО по математика за 7 клас и за изпита Математика II на ФМИ. Целта ни е да дадем първокласна подготовка на седмокласниците и кандидат-студентите за изпитите по математика. Това ще стане чрез систематизираните ни програми, изпитани върху няколко випуска, чрез изключително удобната ни онлайн система за домашни и пробни изпити и чрез професионалните ни лектори.

 

Лекторите ни

imageedit_9_8298786153

 

Васил Василев – бивш състезател по математика, медалист множество национални състезания, финалист от Intel International Science and Engeneering Fair’2015, САЩ и European Union Contest for Young Scientists’2014, Полша, подготвял някои от най-добрите състезатели по математика и информатика по класове, асистент във Факултета по математика и информатика (ФМИ) на СУ.

 

imageedit_11_7869259861

 

Александър Иванов – медалист от Международната олимпиада по математика (IMO), дългогодишен лектор на националните ни отбори и член на националната комисия по математика, автор на над 250 задачи, давани на национални и международни състезания, подготвял множество кандидат-студенти за ФМИ на СУ.

 

imageedit_7_8667750582

 

Христо Делев – Бивш състезател по математика, от 3 години подготвя ученици от 7 клас за НВО, 12-токласници за кандидатстване във ФМИ на СУ и студенти.

 

Курсовете ни

- КУРС ПО МАТЕМАТИКА ЗА КАНДИДАТ- СТУДЕНТИ В СУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ”

 

Курсът е предназначен за подготовка за изпита Математика ΙΙ, с който се кандидатства в компютърните специалности на Факултета по математика и информатика (ФМИ) на СУ ” Св. Климент Охридски”. Подходящ е и за по-лесните изпити на останалите университети.

 

Курсът включва:

 

- Подробно преминаване през учебния материал по математика от 8-ми до 12-ти клас, който е нужен за изпита Математика ΙΙ

- Разглеждане на различни стратегии за решаване на задачите

- Решаване на примерни теми от изпита Математика ΙΙ

- Задачи за самостоятелна работа, проверявани от преподавателя

- Безплатни пробни изпити на онлайн платформата ни

- Подробни препоръки от преподавателя за подобряване на подготовката

- Постоянна обратна връзка с учениците и родителите им

Една група се състои от 7 до 12 ученици. Курсът е общо 120 учебни часа, разделени в три модула по 40 часа. Цената за всеки модул е 400 лева. Лектори ще са Васил Василев и Александър Иванов.

- КУРС ПО МАТЕМАТИКА ЗА НВО 7 КЛАС 

Курсът е предназначен за подготовка за Националното външно оценяване по математика след 7 клас.

 

Курсът включва:

 

- Подробно преминаване през учебния материал по математика от 5-ти до 7-ми клас

- Разглеждане на различни стратегии за решаване на задачите

- Решаване на примерни теми от НВО

- Задачи за самостоятелна работа, проверявани от преподавателя

- Безплатни пробни изпити на онлайн платформата ни

- Подробни препоръки от преподавателя за подобряване на подготовката

- Постоянна обратна връзка с учениците и родителите им

Една група се състои от 7 до 12 ученици. Курсът е общо 120 учебни часа, разделени в три модула по 40 часа. Цената за всеки модул е 400 лева. Лектори ще са Васил Василев и Христо Делев.

Онлайн система

 

Всички ученици, записали се за курсовете ни, ще имат достъп до онлайн системата на школата ни, където ще им бъдат качвани пробни изпити, домашни и допълнителни материали. Там те и родителите им ще могат да получават незабавна обратна връзка за резултатите от домашните и пробните им изпити, както и да следят прогресът им през седмиците.

Записване и контакти

 

Записването става през формата за записване за НВО и кандидат-студенти на сайта ни: olimpiici.com

 

Телефон за информация относно групите и подготовката: 0879868052 – Васил Василев

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Курсове за състезатели по математика и информатика от „Олимпийци“

Школа „Олимпийци“ е партньор на Данибон в инициативата „Представи се“.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".