Рубрики
Начало » Представи се » Курсове по английски за деца, ученици и възрастни в школа „АРЛИЗ“

Курсове по английски за деца, ученици и възрастни в школа „АРЛИЗ“

 

img_0290

 

От 26 септември 2016 година започват курсовете по английски език в школа „АРЛИЗ”. В школата се предлага освен обучение на ученици от 6 до 15-годишна възраст и занимания в детските градини, но и подготовка за изпитите FCE, CAE, IELTS, а така също и индивидуално обучение за възрастни според тяхната професионална и лична насоченост.

През изминалата година всички курсисти в „АРЛИЗ” се справиха отлично с вътрешните изпити за сертификатите, които покриват нивата на изпитите Cambridge за оценяване нивото на владеене на езика.

 

img_0326

 

Школа „АРЛИЗ“ държи на спокойното изучаване на езика в уютна обстановка с млади, креативни и амбициозни учители, които не пестят сили да превръщат всеки урок във вълнуващо приключение.

 

img_3489

 

Групите за ученици в „АРЛИЗ” са малки. Достигат максимум 8 деца. Към всяко от тях има индивидуално отношение. Преподавателите помагат на всяко дете, което е пропуснало нещо или се затруднява, за да ги мотивират и да им вдъхнат нужната увереност.

 

Мястото, на което се намира школа „АРЛИЗ“ – идеалния център на София, също е едно от големите й предимства. Може да се ползва няколко вида транспорт – метро, автобус или трамвай или пък да се паркира на осигурените от Школата паркоместа пред сградата.

 

„АРЛИЗ“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Arliz

Школата по английски език «АРЛИЗ» вече няколко години успешно работи с деца от 6 до 15-годишна възраст. Висококвалифицираният екип и малките групи способстват за бързото развитие и напредък на курсистите.