Рубрики
Начало » Представи се » Летен научен лагер с Izzi Science for Kids

Летен научен лагер с Izzi Science for Kids

 

proekt izzi 4-COLLAGE (1)

 

Летният научен лагер на Izzi Science for Kids е от 28 юни до 3 юли и от 4 юли до 9 юли в Пампорово. Децата са разделени в две групи за двете лагерни смени. Родителите на най-малките лагерници са също добре дошли.

 

Какво включва програмата?

wpid-izzi-proekt1783822413..jpg

 

Лагерниците ще посетят пещера, ще направят поход в планината, ще събират билки, ще спят под звездите и ще наблюдават красивото нощно небе. Най-незабравимото събитие ще бъде запалването на лагерен огън, когато около него се съберат всички хлапета и всяко ще разкаже своята най-интересна история.

 

Богата лятна програма с Izzi Science for Kids

 

Летният научен лагер е част от лятната програма на новото частно училище Izzi Science for Kids. Тя е двуезична и с научна насоченост. Подходяща е за деца от 5 до 10-годишна възраст.

 

wpid-izzi-logo-2-428963705..png

 

Лятната програма на Izzi Science for kids има повече образователен характер, отколкото насоченост към забавленията. Акцентира се на идеята за здраве и физическо развитие.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Лятно училище Izzi Science for Kids – двуезична програма с научна насоченост

 

Контакти:

Имейл: info@izzi.academy

Фейсбук: https://www.facebook.com/izzi.science/

Сайт:  http://izzi.academy/

 

 

Izzi Science for Kids е участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

За Izzi Science for Kids

“Лесна наука за деца” е частно начално училище със засилен фокус към наука и с двуезична програма. То е в процес на регистрация към МОН и акредитация от Cambridge International. Следва STEAM програмата (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) на Cambridge Primary.