Рубрики
Начало » Представи се » „Личният стил“ за промяната във външния вид, която може да преобрази живота ни

„Личният стил“ за промяната във външния вид, която може да преобрази живота ни

Препоръчана книга от „Софтпрес“

 

dani lichen stil

 

Случвало ли ви се е да прекарвате часове в избор на тоалет, преди да излезете? Или всеки път носите едни и същи дрехи, въпреки че гардеробът ви е препълнен? Харчите ли огромни суми за неподходящи облекла, към които така и не посягате? Когато се погледнете в огледалото, струва ли ви се, че изглеждате безлично?

 

Липсата на идентичност в стила ни и начина, по който се представяме пред света, могат да нанесат сериозни щети върху самочувствието и самооценката ни. Уникалният за българския пазар наръчник “Личният стил” цели да ни помогне да преодолеем несигурността и комплексите по отношение на външния ни вид посредством експертни съвети и принципите на цветовия анализ.

 

IMG_0612

 

Авторката Румяна Пенева се занимава професионално с личен стил от 2007 г. и е основателка на Coloriten. Консултирала е стотици хора за подходящите цветове и съчетания за облеклото и грима. В първата си книга тя дава полезни съвети, които не само ще ви спестят време, усилия и финанси, но и ще ви помогнат да откриете истинското си Аз. Румяна Пенева също така споделя мотивиращи лични истории от практиката си, които още повече ще ви вдъхновят да последвате напътствията ѝ.

 

IMG_1104_pp

 

Наръчникът дава насоки за стила и цветовете, които са подходящи за нас, помага ни да ги избираме и съчетаваме, учи ни как да подчертаваме предимствата и да тушираме недостатъците си, предоставя ни инструмент за лесно и хармонично комбиниране на дрехите в гардероба ни, отговаря на най-често задаваните въпроси за грима и неимоверно улеснява пазаруването ни.

 

Благодарение на тази книга шопингът най-сетне ще се превърне в забавното и напълно удовлетворяващо преживяване, което заслужаваме, вместо в извор на вина за излишни харчове и неуместни покупки.

 

“Личният стил” ни показва, че суетата далеч не е грях или проява на повърхностно мислене. Напротив, те е признак, че ценим себе си, че уважаваме тялото и индивидуалността си и се наслаждаваме на живота, който водим. А когато сме свободни да изразяваме себе си, ставаме по-щастливи и пълноценни хора.

 

„Личният стил“ – ОТКЪС

Pages from Lichniqt_Stil_web-1Pages from Lichniqt_Stil_web-2Pages from Lichniqt_Stil_web-3Pages from Lichniqt_Stil_web-4Pages from Lichniqt_Stil_web-5Pages from Lichniqt_Stil_web-6

Pages from Lichniqt_Stil_web-7

Pages from Lichniqt_Stil_web-8

Pages from Lichniqt_Stil_web-9

 

 

Прочетете още за книгата тук.

 

Читателите на Danybon могат да поръчат тази и други книги с 20% отстъпка от сайта на Софтпрес www.soft-press.com с използването на промокод Danybon20. Кодът се въвежда при завършване на поръчката.  

„Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

 

 

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.