Рубрики
Начало » Представи се » Вълшебно лято с рисуване – в Арт клуб Рояна

Вълшебно лято с рисуване – в Арт клуб Рояна

 

DSC_0338

 

Детската Лятната Арт школа е не просто лятна занималня, а истинска рисувателна школа, водена от професионални художници.

 

Рисуваме с въглен, акрилни бои, върху стъкло и коприна, правим сапунчета и свещи, работим на грънчарско колело. История на изкуството – чрез филмчета за художници и посещения на изложби. Рисуваме навън по наблюдение – архитектурен или природен пейзаж.

 

shkola1

 

Всеки четвъртък – целодневна екскурзия около София, където рисуваме, но и спортуваме – голф, езда, катерене, дегустираме шоколад, гостуваме на гримьори, сладкар-декоратори, сценографи, илюстратори, майстори на балетни костюми, театрален реквизит.

 

DSC_0356

 

Игри за комуникация, работа в екип и щафетни игри.

 

Девето лято ще творим заедно!

 

6

 

Ако Вашето дете обича да рисува, лепи, моделира, измисля дизайн на дрехи или коли, намерихте вълшебното място за неговата ваканция – там ще срещне нови приятели, ще се развива и ще се учи от истински художници!

 

Арт клуб Рояна

 

Адрес: София, ул. Цар Самуил 22

 

 

Контакти: телефон 0898 419 775; www.royana-bg.com; royana2008@gmail.com

Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtRoyana/

Понеделник-петък, от 8.30 до 18 ч., 1 юни – 14 септември

 

 

Арт клуб Рояна е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Арт клуб Рояна

Арт клуб Рояна е създаден преди 10 години и организира курсове по рисуване, керамика приложни изкуства за деца и възрастни. Всички преподаватели в Клуба са професионални художници, завършили Художествената академия, с педагогически профил. В заниманията се използват качествени материали за рисуване, които се осигуряват от Арт клуба, изработените творби остават за децата и те могат да участват с тях в изложби или конкурси.