Рубрики
Начало » Представи се » Лятна ваканция с FUNDAY SUMMER ADVENTURE – едно вълнуващо приключение!

Лятна ваканция с FUNDAY SUMMER ADVENTURE – едно вълнуващо приключение!

 

funday 19 6 2020 1

 

Най-лесният начин вашето детето да напредне в чуждия език, е то да бъде потопено в естествената чуждоезикова среда и неусетно да учи, докато се забавлява.

 

Приключението FUNDAY SUMMER ADVENTURE се провежда цяло лято чак до 4 септември, от понеделник до петък от 09:00 до 17:00 ч. Всеки ден за децата са осигурени 5 учебни часа с квалифицирани преподаватели от Англия и Америка, за които английският е майчин език.

 

Native speakers преподавателите прилагат интерактивни методи на обучение, опиращи се на учене чрез преживяване и работа по проекти, които потапят децата в света на науката и приключенията. Така те провокират любопитството им към езика и им помогнат да бъдат уверени в ежедневната му употреба.

 

funday 19 6 2020 2

 

ДЕНЯТ е изключително динамичен, допълнен от ателиета по изкуства, в които децата усвояват различни приложни техники, много нови термини на английски език и развиват своята креативност.

 

СПОРТЪТ е неразделна и важна част от деня в Лятната програма. По време на организираните като спортна тренировка сутрешни междучасия децата напредват в различни нетрадиционни спортни дисциплини – катерене, бадминтон, ориентиране, стрелба с лък и др. В спортните следобеди всеки ден за децата са организирани активни спортни занимания: плуване, конна езда, фехтовка, тенис , канго джъмпс и др. Както и множество забавления на открито – пикници, походи и посещения на детски развлекателни паркове.

 

Чрез разнообразните теми всяка седмица децата обогатяват енциклопедичните си знания и лексиката си на английски език. Потопени в англоезична среда през целия ден, те неусетно започват да използват английския език в ежедневната си употреба.

 

А краят на седмицата е посветен на семейството! В специален петъчен празник децата демонстрират пред родителите напредъка си по английски език и се забавляват.

Записванията за програмата са седмични, а регистрациите вече започнаха.

 

Можете да запазите своето място на www.funday.bg

 

Подарете едно пълноценно и незабравимо лято на своето дете!

FUNDAY е партньор на Данибон в инициативата „Представи се“

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.