Рубрики
Начало » Представи се » Лятно четене за цялото семейство

Лятно четене за цялото семейство

 

BeFunky Design

Това лято се очертава дъждовно – и колкото и да обичаме ваканцията, не е толкова забавно, когато няма слънце. Предлагаме ви няколко прекрасни книги за всеки в семейството – тези четива не се влияят от атмосферните условия и се четат еднакво добре както под чадър на плажа, така и на пода у дома, докато дъждът потропва по стъклата. Може да ги носите със себе си в градината на баба, в парка, на поход в планината – те ще се все така завладяващи и интересни.

 

За мама и татко

Най-красивата жена във Флоренция от Алиса Паломбо

naj krasivata jena

Изящен и вдъхновяващ разказ за легендарната красота на една жена.

Образът на Симонета е вдъхновил мнозина и е запечатан за вековете в редица шедьоври на изобразителното изкуство, останали от времената на Медичите. За самата нея знаем изключително малко.

Алиса Паломбо извайва пленителна история за истинска любов, искрящ талант и раждането на един шедьовър.

 

 

bilkarkaМалката билкарница в Монмартър от Донатела Рицати

 

История за онова, което ни лекува и ни прави цели и смислени.

Изпъстрена с ухания на билки и с неповторимата атмосфера на Монмартър, тази книга е като приятен разговор на чаша чай с добра приятелка – сгрява, ободрява и заразява с усмивка.

Плосък корем без упражнения от Джей Джей Смит

 

plosuk korem

Лятото ни вдъхновява за промяна – с новата книга от бестселър автора на „Зелени смути рецепти” и сертифициран специалист по хранене Джей Джей Смит.

 

„Плосък корем без упражнения” предлага 6 начина да стопим коремните мазнини, примерно меню за седем дни и над петдесет разнообразни и вкусни рецепти.

Отровни думи от Луиз Пениotrovni dumi

 

Говорили сме много пъти за изумителния талант на Луиз Пени и прекрасната поредица за инспектор Гамаш.

Затова просто ще ви оставим да се потопите в петата книга и да се изправите заедно срещу паяжина от лъжи, за да намерите път до истината, заровена в тъмните канадски гори.

 

За децата

 

Приказки за цялото семейство

 

prikazki za cyaloto sem Тази книга е събрала истории за читатели от различни поколения.

За истинските приятелства и обичта на родителите, за раждането и загубата на любим човек, за съхранените копнежи и дори за игрите – и с топка, и с таблет.

Модерните приказки на Диана Петрова ще отключат малките вълшебства в живота на всеки от нас.

 

Серафина и черният плащ

serafina

 

Серафина не прилича на никое друго момиче. Тя е умна, сръчна и ловка. Обича да подремва на слънце и да чете нощем в голямата библиотека на имението, в което живее.

Серафина не е принцеса, но когато децата в имението изпадат в беда, тя е единствената, която може да им се притече на помощ и да разкрие кой е Мъжа с черния плащ.

Завладяваща смесица от класически приключенски роман, фентъзи и детективска история, „Серафина и черният плащ“ покорява децата от всички възрасти!

 

Как да пишем страхотни истории

 

Защkak se pisheо е важно първото изречение?

Kак се изгражда сюжет и как се образуват наречия?

„Как да пишем страхотни истории!“ е цветен, забавен и изключително полезен наръчник за всяко дете, което мечтае да стане писател.

 

Издателство „Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.