Рубрики
Начало » Представи се » Лятно училище Izzi Science for Kids – двуезична програма с научна насоченост

Лятно училище Izzi Science for Kids – двуезична програма с научна насоченост

Летни занимания за малки учени

proekt izzi 4-COLLAGE

От юни до август Izzi Science for Kids организира летни занимания за деца от 5 до 10-годишна възраст. Програмата е двуезична – на английски и български, и с научна насоченост. Подходяща е за бъдещите ученици на новото частно училище, а така също и за всички деца, които се увличат от науката.

 

През юни темата на заниманията е „Любимата ми книга“.

 

wpid-lyatno-uchiliste-izzi-3-1104966709..png

 

Децата ще четат, а също така ще рисуват по тема от любима книга. Ще се учат и да пишат истории – нещо, което са научили или ги е развълнувало. Също така ще се открива науката в книгите. Ще се търси магическият елемент на книгите. А всичко това ще се обяснява и с опит от реалния живот – наблюдаване на природните явления, четене за тях в енциклопедии или гледане образователни филми.

 

izzi sc 3 (1)

 

И най-ценното: децата ще се опитат да пресъздадат същите ефекти, използвайки обикновена „домашна“ наука. С книгите участниците в лятната програма на Izzi Science for Kids ще се научат да пътешестват по различни места и сред различни култури.

 

В края на юни и в началото на юли ще се проведе летен лагер в планината, на който са поканени и родителите на най-малките.

 

Темите в летните занимания през юли са „Приятелствата“, „Звездите“, „Градината“.

 

wpid-lyatno-uchiliste-izzi-4-486930465..png

 

 

Ще се провеждат нощни лагери в градината на училището, за да се наблюдават звездите с телескоп. Децата ще се грижат за своята градина в Izzi Science for Kids. Не само ще играят в нея, но и ще наблюдават как растат цветята, а често и ще се радват на водни партита.

 

Акцентът през август са „Мечтите“.

 

wpid-lyatno-uchiliste-izzi-6-1541443443..png

Ще се търси отговор на уж лесния въпрос „Какъв искам да стана?“. Така децата не само ще научат и ще разказват за професиите, но и ще изразяват мечтите си, ще разберат как да си поставят малки и големи цели, а после и да следят за тяхното реализиране. Друга тема, свързана с мечтите, е „Къде искам да бъда?“. Малчуганите ще разсъждават за „мечтаната дестинация“ и за „най-прекрасната дестинация“. Третата тема през август е за разнообразието: „Как изглеждат хората?“, „Колко е красиво, че цветята са различни?“, „Нямаше ли да е забавно, ако всички деца бяха еднакви?“. В Izzi Science for Kids малките учени ще научат ценен урок – как да преследват мечтите си: да учат и да работят усилено, да бъдат креативни и да мечтаят смело.

 

Лятната програма на Izzi е за 5 възрастови групи:

wpid-lyatno-uchiliste-izzi-11269979749..png

 

– предучилищен клас

– 1 клас

– 2 клас

– 3 клас

– 4 клас

 

Цената е 1000 лева на месец. Включено е всичко – обучение, храна, вода, свежи плодове, медицинско обслужване, входни такси за туристически обекти, образователни материали, транспорт (от мястото на тръгване до съответната локация).

 

Има 10% отстъпка, ако детето ползва пълната лятна програма.

 

Как да се запишете за лятно училище?

izzi 1

1. Ако детето Ви е вече ученик на Izzi Science for kids, то автоматично ще е поканено да се включи и в летните занимания.

 

2. Ако все още не сте част от семейството на Izzi Science for Kids, необходими са следните стъпки:

 

Изпратете имейл.

Попълнете форма за записване.

Детето посещава училището в уговорено време за 1 час.

Подписване на договор и заплащане на такса.

Оформяне на медицинска документация.

Лятно училище

 

 

ВАЖНО! 

wpid-izzi-logo-2-428963705..png

Лятната програма на Izzi Science for kids има повече образователен характер, отколкото насоченост към забавленията. Акцентира се на идеята за здраве и физическо развитие.

Контакти:

Имейл: info@izzi.academy

Фейсбук: https://www.facebook.com/izzi.science/

Сайт:  http://izzi.academy/

 

 

Izzi Science for Kids е участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

За Izzi Science for Kids

“Лесна наука за деца” е частно начално училище със засилен фокус към наука и с двуезична програма. То е в процес на регистрация към МОН и акредитация от Cambridge International. Следва STEAM програмата (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) на Cambridge Primary.