Рубрики
Начало » Представи се » Лято 2020 с най-забавната чуждоезикова програма FUNDAY SUMMER ADVENTURE

Лято 2020 с най-забавната чуждоезикова програма FUNDAY SUMMER ADVENTURE

 

начална

 

Най-щастливата лятна ваканция започва на 8 юни със старта на лятното приключение

FUNDAY SUMMER ADVENTURE

 

FUNDAY SUMMER ADVENTURE гарантира едно щуро и незабравимо лято с много спорт, безброй приключения и много нови знания на английски език!

 

снимка

 

FUNDAY SUMMER ADVENTURE се завръща с нови и любопитни теми, спортове и ателиета по изкуства. Това лято е посветен цял месец на темата за здравословния начин на живот и здравословното хранене.

С FUNDAY SUMMER ADVENTURE децата ще научат как можем да бъдем здрави, само ако знаем кои храни да избираме за нашата трапеза и как да си приготвяме здравословни и вкусни закуски.

Любимите на всички деца native преподаватели са подготвили за тях специални изненади и вълнуващи преживявания.

 

Малките FUNDAY-ци ще научат любопитни факти за научни открития, които са направили живота ни много по-лесен и удобен. Още в първата седмица ще посетим най-големите природни резервати и ще разберем кои животни живеят там. И всичко това поднесено от прекрасните и опитни преподаватели, повечето носители на езика. Учене чрез преживяване, работа по проекти, много опити и любопитни факти – така ще протекат 5-те учебни часа всеки ден.

В спортните следобеди отново ще щуреем в любимия FUNPARK и ще продължат тренировките по конна езда и спортните занимания по катерене, лека атлетика, ориентиране, волейбол, бейзбол, фехтовка и лакрос. Голямото приключение на това лято ще бъдат разходките сред природата – преходите в планината и пикниците с вкусни печени картофки. Както и овладяването на скаутски умения, с които да знаем как да се предпазим от опасностите в планината.

 

funday june 2020

 

Много изненади очакват децата и в ателиетата по изкуства. В ателието „Кулинарни пътешествия“ ще приготвим вкусни изненади за мама и тати. В ателиетата по приложни дейности ще тъчем на истински стан, ще плетем на една и на два куки и отново ще си измайсторим предмети на истинско грънчарско колело.

За по-големите батковци и каки сме подготвили прелюбопитни занимания по графичен дизайн и анимация, операторско майсторство и монтаж, Арт академия с часове по драма, танци и моден дизайн, както и часове по дигитални умения.

 

Специална отстъпка за старта на новия сезон

 

– плащаш 5 – получаваш 6 седмици в лято 2020 при сключване на абонамент до 09.06.2020 г.;

 

Всички теми и актуални отстъпки за лято 2020 можете да намерите на нашия сайт.

 

Последвайте ни в нашата страница във facebook, където ежедневно отразяваме живота на децата във

FUNDAY SUMMER ADVENTURE

 

FUNDAY е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.