Рубрики
Начало » Представи се » Вълшебна Коледа с „Магическа книга за фокуси“ на Каролин Кюнцел

Вълшебна Коледа с „Магическа книга за фокуси“ на Каролин Кюнцел

 

magicheska 0

Коледата наближава и някои малчугани вече подготвят програма, включваща стихчета, песнички и други сценични прояви, които да впечатлят баба, дядо и всички роднини, събрани за празника.  Колко пъти обаче може едно дете да изпее „Тихо се сипе белият сняг“, преди всички да заспят от скука, а то самото да намрази пеенето за цял живот?

Не се тревожете, тази Коледа може да е различна с „Магическа книга за фокуси“ на Каролин Кюнцел. От нея всеки може да научи над 50 фокуса за начинаещи, напреднали и професионалисти.

Книгата е илюстрирана със снимки, които показват изпълнението на триковете от деца и са придружени с ясни инструкции стъпка по стъпка, дава и страхотни идеи за лесни и ефектни декори и костюми, които ще превърнат аматьорското шоу на всяко дете в гвоздея на семейната коледна програма.

Едно шоу с фокуси не е просто поредица от номера. За организирането на цяла програма е нужно старателно планиране. Упражненията и съветите за сценично поведение, които „Магическа книга за фокуси“ дава на желаещите да упражняват магьосническата професия, са полезни и в истинския живот и могат да помогнат на всяко дете да придобие увереност в общуването, поставяйки основите, върху които да развива бъдещите си презентаторски умения.

 

3 dek - magicheska kngia 680

 

„Магическа книга за фокуси“ е изключително издание с твърди корици и пълноцветни илюстрации, едновременно красив, забавен и практичен подарък, който ще ви осигури няколко безценни часа почивка, докато вашето съкровище упражнява тайно поредния фокус, с който да ви изуми. А вие не забравяйте да му се отблагодарите, като го аплодирате шумно!

 

3 dek - magicheska kniga_680

 

Книгата ще излезе от печат на 10 декември и ще бъде на щанда на издателство „Софтпрес“ (номер 111 на първия етаж) на Коледния панаир на книгата в НДК.

Допълнителна информация за книгите на издателство „Софтпрес“ можете да намерите на сайта http://soft-press.com/

Ще се радваме, ако споделите мнението си на www.facebook.com/SoftpressBooks

 

Издателство „Софтпрес“ е партньор на Danybon в „Представи се в Danybon“.

 

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.