Рубрики
Начало » Представи се » Магични мистерии от Нийл Патрик Харис и магията да си специален

Магични мистерии от Нийл Патрик Харис и магията да си специален

Има ли нещо, което Нийл Патрик Харис не може да направи?

Misterii_1200x628

 

Нийл Патрик Харис е американски актьор, певец, илюзионист, продуцент и режисьор, известен още с инициалите си NPH. Разностранната му кариера включва множество сфери от киното и театъра, до телевизията и илюзията като изкуство. Носител е на редица отличия, сред които „Златен Глобус“, „Еми“ и „Изборът на публиката“. През 2010 г. е избран за една от 100-те най-влиятелни личности от списание „Тайм“, а през 2011 г. получава звезда на Алеята на славата. Занимава се активно с илюзионизъм и често го използва в ролите си в телевизията и киното. В България е най-познат с ролята си на чаровния казанова Барни от сериала „Как се запознах с майка ви“, но това ще се промени съвсем скоро благодарение на издателство „Софтпрес“, в чиито издателски планове е публикуването на първия детски роман на Нийл – „Магични мистерии“.

 

130917-neil-patrick-harris-hosting-moments-tease_wtbdku

 

Поредицата е посветена на двете деца на Нийл Патрик Харис – Гидиън и Харпър, а историята разказва за уличния фокусник Картър, който избягва от коварния си настойник, без да предполага, че ще открие истинска магия в едно заспало градче. Както става при всеки добър фокус, ситуацията внезапно се променя, когато момчето попада в лунапарка на алчния Б. Б. Босо и крадливите му лакеи. Целта на бандата е да задигне всичко, до което успее да се добере.

 

Neil-Patrick-Harris

 

За щастие, Картър се запознава с няколко млади фокусници – особняци като самия него, и открива силата на истинското приятелство. С помощта на екипна работа и на магическите трикове, които владеят, особняците ще се опитат да освободят градчето от хватката на злия Босо. В хода на вълнуващата поредица те ще открият още приятели и приключения и ще се научат да ценят самите себе си.

 

Neil Patrick Harris

 

И понеже Нийл Патрик Харис никога не прави нищо обикновено тази книга не е просто книга. Тя е истинско ковчеже, пълно с шифри, кодове и дори фокуси. Между страниците на историята младите читатели ще открият специални професионални тайни, които ще изпитат наблюдателността им и ще им помогнат да се превърнат в истински фокусници.

 

Прочетете откъс от „Магични мистерии“

 

Читателите на Danybon могат да поръчат книгите с 20% отстъпка от сайта на Софтпрес www.soft-press.com с използването на промокод Danybon20. Кодът се въвежда при завършване на поръчката.   

Pages from Magichni_misterii_web-1 Pages from Magichni_misterii_web-2 Pages from Magichni_misterii_web-3 Pages from Magichni_misterii_web-4 Pages from Magichni_misterii_web-5 Pages from Magichni_misterii_web-6 Pages from Magichni_misterii_web-7 Pages from Magichni_misterii_web-8 Pages from Magichni_misterii_web-9

 

Още за „Магични мистерии“ ще намерите на сайта на „Софтпрес“.

 

Издателство „Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.