Рубрики
Начало » Представи се » Малката пекарна в Бруклин – романтично бягство в сърцето на големия град

Малката пекарна в Бруклин – романтично бягство в сърцето на големия град

Препоръчана книга от Софтпрес

 

Bruk_1200x628

 

Обичаната от много читатели Джули Каплин се завърна с още една стопляща сърцето история в романа „Малката пекарна в Бруклин“. След като по-рано през годината ни отведе в Копенхаген, за да ни запознае с Кейт Синклер и хюга философията в книгата „Малкото кафене в Копенхаген“, този път писателката ни изпраща на презокеанско пътешествие.

 

Младата кулинарна блогърка Софи Бенингс живее в Лондон и е много щастлива с приятеля си, който смята за човека, с когото ще прекара остатъка от живота си. Една неочаквана среща обаче променя всичко, в което Софи вярва, и я подтиква да приеме предложение за работа на хиляди километри. Тя напуска изпълнения с болезнени спомени Лондон и се мести в Ню Йорк, където работи като кулинарен журналист. Там се възстановява от болезнена раздяла и затова решава изцяло да се потопи в работата си. Последното, което търси, е любов.

 

Макар първоначално да няма големи очаквания, Софи скоро ще открие, че Ню Йорк ѝ е подготвил изненади. Магията на кулинарния свят ѝ отваря неподозирани врати – към нови приятели, възможности и… любов, под неочаквана форма. В редакцията на първокласното кулинарно списание, за което работи, Софи среща колегата си Тод Макленън – или въплъщението на всичко, което е убедена, че не желае. Досущ като витрината на великолепната пекарна под нейния апартамент обаче и той е силно изкушение.

 

В града, който никога не спи, Софи и Тод постепенно се опознават и се оказва, че любовта към храната далеч не е единствената им обща страст. Дали обаче това, което има помежду им, може да оцелее под натиска на миналото?

 

Поемете със Софи по лъкатушещия път към любовта и една романтичната малка пекарна в Бруклин, където парче пай ще ви накара да се почувствате като у дома си!

 

Читателите на Danybon могат да поръчат тази и други книги с 20% отстъпка от сайта на Софтпрес www.soft-press.com с използването на промокод Danybon20. Кодът се въвежда при завършване на поръчката.

 

„Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

 

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.