Рубрики
Начало » Представи се » Подарете незабравим подарък на момчето си с Манчестър Юнайтед Футболни Училища. А те ще му подарят билет за мач на отбора!

Подарете незабравим подарък на момчето си с Манчестър Юнайтед Футболни Училища. А те ще му подарят билет за мач на отбора!

manchester united summerly 1 0 (1)Децата, които се запишат за участие в пролетния футболен лагер с английски  език на Манчестър Юнайтед Футболни Училища, ще имат възможност да присъстват безплатно на мача на отбора срещу Астън Вила, насрочен за 4-ти април 2015г.

По време на двуседмичния лагер младите футболисти ще имат възможност да тренират по професионалната програма на Академията на отбора, и ще подобрят значително английския си език.

Футболните тренировки водят световно признати и сертифицирани треньори на школата, а програмата по английски език е специално адаптирана за футболните лагери.

Пролетният футболен лагер на английски език е за момчета от 8 до 17 години.

Дати на провеждане: 29 март – 11 април 2015г.

manchester united summerly (1)

Датите за летните лагери са на сайта на Summerly International Learning!

За повече информация и записване се свържете с изключителните представители за България Summerly на:

www.summerlylearning.com

T: +359 877 929398

M: [email protected]

FB: www.facebook.com/summerlylearning

A: бул. Никола Вапцаров 17-21, гр. София

Summerly International Learning е партньор на Danybon в кампанията „Представи се в Danybon“.

 

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.