Рубрики
Начало » Представи се » Подари букет от думи през март

Подари букет от думи през март

 

book_page_rose

 

През март, наричан често у нас най-женският месец, всеки си спомня за най-важните жени в живота си. Ето защо „Софтпрес“ те предизвиква – заедно с цветята подари и нещо трайно. Засвидетелствай внимание и обич с букет от думи и то не само на Празника на жената. Подари книга!

Ако ти е трудно да се ориентираш – ето нашите предложения:

 


Цветя от лед и пепел“zvetya ot rozi

Умело изтъкан от исторически факти и пълнокръвни герои, „Цветя от лед и пепел“ възкресява Париж от Бел епок – време на пищни балове и тайни дуели, на технически открития и импресионистично изкуство. Време и роман, в които се влюбваш.

Виж пълното представяне на книгата в „Данибон“.

Имението „Ашфорд“Ashford

Незабравима история за любов, страст и предателство, която отвежда читателя на пътешествие през времето и три континента. От бляскавите бални зали на британското висше общество преди Първата световна война, през небостъргачите на Ню Йорк в края на XX век, до напечените от жаркото екваториално слънце хълмове на Кения през двайсетте години.

Виж пълното представяне на книгата в „Данибон“.


Ще се видим в ПарижShte_se_vidim_v_Parizh_228x

Вдъхновен от истинската история на легендарната Гладис Спенсър-Чърчил, херцогиня Марлборо, вторият роман на Мишел Гейбъл (автор на „Парижкият апартамент“) е изящна плетеница от любовна история и литературна мистерия.

Виж пълното представяне на книгата в „Данибон“.

Книга на тайните Kniga_na_tajnite_228x

Млад мъж намира увредена от водата стара книга, пазеща имената на трагично загинали жени от рода му. Изпълненият с тайни дневник разказва загадъчна история от осемнайсети век и буди куп въпроси. Тегне ли проклятие над семейството му? Нима сестра му е следващата жертва? Саймън трябва да разгадае мистерията или да се подготви за нова семейна трагедия…

Виж пълното представяне на книгата в „Данибон“.

Цигуларят от Венеция Tsigularqt_of_Veneziq_cov_228x

Завладяващ роман за любовта във всичките й форми, вдъхновен от живота на гениалния бароков композитор Антонио Вивалди. „Цигуларят от Венеция“ обхваща над три десетилетия и разказва пленителна история за страст, музика и амбиция.

Виж пълното представяне на книгата в „Данибон“.

..

„Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".