Рубрики
Начало » Представи се » Записване за състезатели по математика и информатика в школа „Олимпийци“

Записване за състезатели по математика и информатика в школа „Олимпийци“

 

olimpijci logo

Записването в школата за състезатели по математика и информатика тази година е отворено! Има както присъствени, така и онлайн варианти.

 

Изминаха три незабравими години, изпълнени с емоции и успехи. Само за последната година 53-ма наши ученици се класираха в топ 10 на националните състезания и олимпиади и 15 от тях в разширените национални отбори за най-престижните международни състезания. Гордеем се с тях и използваме гордостта си като гориво за нови постижения!

 

Целта ни си остава същата – да дадем първокласна подготовка на учениците за състезанията по математика и информатика. Именно чрез целогодишни качествени школи, които да предлагат систематично обучение за голямото количество нов и труден материал, който навлиза с всеки следващ клас. Така състезателите не се отказват и не губят мотивацията си, търсейки материали сами, чудейки се какво точно трябва да учат и къде да го намерят. Немалка заслуга за успехите и нивото имат и преподавателите ни (https://olimpiici.com/team/) – бивши състезатели, участници в национални комисии и ръководители на отбори, асистенти във висши учебни заведения.

 

Сега в школа “Олимпийци” чакаме с нетърпение своите нови ученици, изпълнени с любопитство и жадни за нови олимпийски върхове! И обещаваме, че ще сме плътно до всеки ученик в най-ценното, вълнуващо и перспективно състезание – състезанието със самия себе си.

 

Курсовете включват (не само):

 

- 100-120 часа годишно, посветени на типовете състезателни задачи, подходите, конструкциите и построенията при решаването им;

 

- видеозапис от всяко занятие за курсовете по математика;

 

– множество допълнителни материали за вдъхновените ученици;

 

– множество домашни.

 

Повече информация за курсовете и преподавателите може да получите на сайта ни (olimpiici.com) или на телефон 0879868052.

 

Записването и посочването на удобен час става като попълните формуляра за записване за състезатели тук:

https://olimpiici.com/zapisvane/

 

Готови сме, старт!

 

Школа “Олимпийци” е партньор на Данибон в инициативата „Представи се“.

За Школа "Олимпийци"

"Олимпийци" е школа за състезатели по математика и информатика, която дава изчерпателна подготовка за най-важните състезания по математика и информатика. Всички наши ученици могат да доразвият таланта си при някои от най-добрите лектори в България, получавайки изключително ценни знания.