Рубрики
Начало » Представи се » Школа „Математика за напреднали” стартира в училище ЕСПА

Школа „Математика за напреднали” стартира в училище ЕСПА

 

math espa

 

Школа „Математика за напреднали“ стартира в училище ЕСПА. Тя е за ученици от 3 и 4 клас. Школата е под ръководството на математика Добри Данков, преподавател с голям опит при подготовката на състезатели за национални и международни състезания.

 

Заниманията в школата са насочени към ускорена математика за подготовка на учениците за явяване на състезания и конкурси от националния математически календар и международни математически турнири.

 

Г-н Добри Данков има дългогодишен опит в подготовката и явяването на деца на всички състезания от националния математически календар и на престижни математически турнира в Европа и Азия. Неговите възпитаници печелят призови места в конкуренция с най-добрите математически школи от Европа, Китай, Индия, Индонезия и САЩ.

 

Под ръководството на г-н Данков през 2013 година отборът на шести и седми клас на училище „ЕСПА” се подготви за участие в Международното математическо състезание The 4th World Mathematics Team Championship в Пекин. Отборът на „ЕСПА” бе отличен с поощрителна награда и плакет.

 

math espa kitaj

 

Школата „Математика за напреднали“ се провежда в събота в училище „ЕСПА”.

 

Адрес на училище ЕСПА:

гр. София, ул. Градина 23, Киноцентър III

 

График на занятията:

15.30-17.00 – 3 клас

17.00-18.30 – 4 клас

 

Пожелаваме на всички деца много успехи на математическите надпревари!

 

Можете да се регистрирате за школата по математика ТУК.

За повече информация – тел. 0899 900 718.

 

Училище „ЕСПА“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За ЕСПА

ЕСПА е образователен комплекс, състоящ се от: детска ясла (1-3 години), детска градина (3-5 години), подготвителен клас (5-6 години), начално училище (7-11 години) и основно училище (11-14 години). ЕСПА е създадена през 1992 г.