Рубрики
Начало » Представи се » Подготовка за изпитите след 7 клас с Учебен център „Милениум“

Подготовка за изпитите след 7 клас с Учебен център „Милениум“

milenium1

Ние сме екип от мотивирани, квалифицирани учители и влагаме цялото си сърце и професионализъм в начинанието, наречено „изпити след 7 клас“.

Вече повече от 15 години отговаряме на гласуваното ни доверие и подготвяме успешно нашите ученици. Съчетаваме традиционни с иновативни методи на обучение, съобразени с формата и изискванията на изпитите.

Нашите ученици получават на заниманията материали и се осъществява обратна връзка чрез провеждане на регулярни изпити и системна проверка на домашни и самостоятелни работи.

Родителите се уведомяват своевременно при възникнали проблеми или трудности, като се  избира най-доброто решение.

Учители и курсисти в Учебен център ,,Милениум” са единомишленици, за което говорят и високите резултатите на изпитите от Националното външно оценяване.

Подробна информация за организацията на подготовката можете да намерите на нашия сайт.

 

 

Учебен център „Милениум“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Учебен център Милениум

Учебен център "Милениум" е школа с 15-годишна традиция. Организира курсове за подготовка за Държавните зрелостни изпити в 12 клас и за Националното външно оценяване в 7 клас, а така също и предоставя компетентна помощ за шестокласниците. Провежда и онлайн обучение, с което улеснява подготовката на избралите тази форма ученици в страната.