Рубрики
Начало » Представи се » „Моята баба” и „Моят дядо” – две детски книги, събрали в себе си обичта на най-скъпите ни хора

„Моята баба” и „Моят дядо” – две детски книги, събрали в себе си обичта на най-скъпите ни хора

 

danibon

 

Казват, че ако имаш баба и дядо, имаш всичко. Те са споменът за миналото и пример в настоящето, те ни показват и пътя към бъдещето. Любовта им е вълшебство, от което се ражда неподправена радост, а защо не и вдъхновени стихове?

 

Moyata_baba_10-111111

 

В най-новите си книжки знаменитият преводач и писател Любомир Николов плете сърдечни рими за неразрушимата връзка между баба, дядо и внуче. Авторът има повече от 50 приказки и десетки книги игри (под псевдонима Колин Уолъмбъри) зад гърба си, преводач е на култовия труд „Властелинът на пръстените“, а сред последните му постижения са чудесният нов превод на „Малкият принц“ и веселата книжка „Азбучни гатанки“, отличена с второ място на конкурса „Бисерче вълшебно“.

 

Перото на майстор на словото личи ярко и в „Моята баба” и „Моят дядо”. Двете книжки носят топлината и мелодичността на класическото стихоплетство за деца и могат да бъдат четени по всяко време – денем след игра и вечер за лека нощ.

 

Moyat_dyadо_8-9111

 

Сладкодумието на Любомир Николов и шарените илюстрации на Полона Ловшин превръщат тези издания в незабравимо пътешествие през най-топлите мигове от детството. Те са прекрасен начин всеки малчуган да каже „Обичам те!“ на най-скъпите си хора.

 

Читателите на Danybon могат да поръчат тези и други книги с 20% отстъпка от сайта на Софтпрес www.soft-press.com с използването на промокод Danybon20. Кодът се въвежда при завършване на поръчката.  

„Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.