Рубрики
Начало » Представи се » „Моята история“ от Мишел Обама – вдъхновяваща история за дръзките мечти

„Моята история“ от Мишел Обама – вдъхновяваща история за дръзките мечти

Препоръчана книга от Софтпрес

 

Obama_1200x628 (1)

 

От месеци очакваме една книга, която се превърна в бестселър още с излизането си на американския пазар – автобиографията на Мишел Обама – „Моята история“ (изд. „Софтпрес“). Бившата първа дама на САЩ стана любимка на милиони хора по света заради своята ярка индивидуалност, каузите, които защитава с плам, и непринуденото си поведение. Книгата е ценна с посланията си и изключително увлекателна и със сигурност се нарежда сред най-любопитните заглавия в България за тази година.

 

В завладяващата си и дълбоко лична автобиография Мишел Обама кани читателите да надникнат в света ѝ и да я опознаят извън светлините на прожекторите. Книгата проследява преживяванията, които са белязали живота ѝ – от детството в южната част на Чикаго; през годините като изпълнителен директор, когато балансира между ролята на майка и тази на работеща жена; до периода, в който заедно със семейството си обитава Белия дом.

 

„Моята история“ е откровена и топла книга, в която читатели от различни поколения намират отражение на своите собствени преживявания и истории, вдъхновяващи уроци за живота, кариерата и любовта.

 

„Аз съм обикновен човек, който се озова на необикновено пътешествие. Надявам се, че като споделям своята история, помагам да се проправи път за други истории и други гласове, да се разшири пътеката така, че по нея да минат повече хора и повече идеи.“

 

Тези, които очакват политически манифест или исторически справочник, ще останат разочаровани. Разбира се, Bulgarian_SoftPress_Becoming (1)в „Моята история“ се говори за политика, защото тя е заела голяма част от живота на семейство Обама, но темата е представена в контекста на личните разбирания и преживявания на авторката, която нито за миг не се самозабравя. Разказът, който оставя следи в съзнанието на читателя, е за решителните стъпки и колебанията, за постигането на целите и отказването от тях, за трансформацията и промяната.

 

С честност и живо остроумие Мишел Обама описва триумфите и разочарованията в личния и в публичния си живот и разказва своята история така, както я е изживяла – със свои собствени думи, по своите собствени правила.

 

Всеки сам ще намери уроците, които са му необходими, в книгата „Моята история“ от Мишел Обама. Книгата ще разплаче едни, ще разсмее други, но със сигурност ще я помните дълго след като сте я прочели.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Моята история – ОТКЪС

 

Читателите на Danybon могат да поръчат тази и други книги с 20% отстъпка от сайта на Софтпрес www.soft-press.com, като използват промокод Danybon20. Кодът се въвежда при завършване на поръчката.

Издателство „Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

 

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.