Рубрики
Начало » Представи се » „Моята суперяка книга“ – книга за хлапета, които си мислят, че не обичат да четат

„Моята суперяка книга“ – книга за хлапета, които си мислят, че не обичат да четат

 

superyaka kniga 4

 

Детето ви не иска да чете?

Трябва да го подкупвате със сладолед или да налагате изискване за минимален брой прочетени страници, преди да го пуснете да играе навън?

Е, вече няма да е необходимо, защото тук е „Моята суперяка книга“.

Със сигурност никога не сте попадали на такава книга!

Всяка страница от нея поставя на читателя задача, която предизвиква неговата креативност, логическо мислене и обща култура. Лекото неодобрение, с което вие като родител може да гледате на тази книга със сигурност ще я направи любим другар на малкия пакостник. И докато се катери на стол, измисля имена на рок групи и отбелязва кои градове в България е посетило, детето ви ще се забавлява с приятели и ще научава нови неща.

В „Моята суперяка книга“ на почит е индивидуалността. В нея може да се пише, има страници, които трябва да откъснеш, за да изпълниш задачата, а накрая дори получаваш сертификат за авторство.

Подобен тип издания са чудесен начин да приобщим децата, които не обичат да четат, към четенето. За да събудим любопитството им, е достатъчно само да им се кажем, че в тази книга няма четене. Постепенно палавниците свикват с книжното тяло и откриват, че книгите не хапят. А от суперяк автор до суперяк читател има съвсем малка крачка!

 

Подаръци от издателство „Софтпрес“ за приятелите на „Данибон“ – откъси от „Моята суперяка книга“:

superyaka kniga 3

superyaka kniga 1

superyaka kniga 2

superyaka kniga 5

 

Тази СУПЕРяка книга ти предоставя неограничени възможности да:

късаш,

броиш,

пишеш,

драскаш,

изрязваш,

прегъваш,

си рисуваш,

играеш шах,

импровизираш,

се забавляваш,

се заливаш от смях,

откриеш различни игри

и още много други неща!

 

Подробности за книгата можете да намерите на сайта на „Софтпрес“.

 

 

Издателство „Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.