Рубрики
Начало » Представи се » Научи нов език и вземи подарък от „Софтпрес“ и „Хеликон“

Научи нов език и вземи подарък от „Софтпрес“ и „Хеликон“

 

softpress helikon

 

Какъв по-добър начин да изпратим лятото от този да опресним знанията си по даден език или да започнем да учим нов?

Издателство „Софтпрес“ и книжарници „Хеликон“ започват кампания, която ще продължи до края на месеца. Купете самоучител от поредицата „Научи сам“ и вземете своя подарък – сборник с тестове и упражнения по граматика от престижното немско издателство Langenscheidt (за немски или английски език) или пък комбиниран джобен разговорник с речник от Collins (за испански, френски и италиански език).

Самоучителите от тази поредица са компактни, съдържат 30 тематични урока с автентични диалози, покриващи всички важни теми от ежедневието: култура, свободно време, работа. Ще ви дадат и информация за културните особености на съответната държава.

Поредицата „Научи сам“ включва самоучители по английски, немски, испански, френски и италиански език.

Промоцията важи от 1.09.15 до 30.09.15 в книжарници Хеликон и онлайн на helikon.bg.

 

plazma-ezik

 

 

Издателство „Софтпрес“ е партньор на Данибон в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.