Рубрики
Начало » Представи се » Kурс за подготовка за изпитите Математика 1 и Математика 2 за кандидатстване във ФМИ на СУ

Kурс за подготовка за изпитите Математика 1 и Математика 2 за кандидатстване във ФМИ на СУ

Новини от школа „Олимпийци“

olimpijci logo

От школа “Олимпийци” стартираме курс за подготовка за изпитите Математика 1 и Математика 2 за кандидатстване във Факултета по математика и информатика (ФМИ) на СУ. Подходящ е за тези, които искат да кандидатстват в компютърните специалности там – Софтуерно инженерство, Компютърни науки, Информационни системи и Информатика. Става и за хора, които ще се явяват на по-лесните изпити в другите университети.

 

Всички от преподавателския екип имаме дългогодишен опит като асистенти във ФМИ на СУ. Подготвили сме много ученици за кандидат-студентските изпити и досега над 90% от тях са успешно приети в някоя от изброените специалности.

 

Допълнително в школата подготвяме и някои от най-добрите състезатели на България за олимпиадите по математика. Повече за екипа може да видите на https://olimpiici.com/team/

 

Курсът се състои от 120 учебни часа за цялата година – по 4 на седмица за 30 седмици. Включват се:

 

- Пълен пакет от ясно разработени теми, съобразени с хорариума.

 

- Достатъчно време за вникване в преподадения материал и за справяне с домашните, за да се изградят трайни знания и умения.

 

- Сортирани задачите по алгоритми на решаване, за да може да се хванат тънкостите на всички типове задачи.

 

- Качваме ежеседмични домашни на нашата онлайн платформа, за да може всеки да се упражнява достатъчно. Връщаме фийдбек веднага. На следващото занятие се обсъждат.

 

- Качваме видеозапис от всяко занятие, за да може ако нещо не е разбрано на момента, на спокойствие да се прегледа после.

 

- Качваме и пробни изпити на платформата, за да доближим изживяването до реалната ситуация при кандидатстване.

 

- Понеже нашите преподаватели са и асистенти във ФМИ, даваме конкретни насоки при кандидатстване и ориентираме всеки за специалностите.

 

- По всяко време (включително и извън лекционно) отговаряме на въпроси по домашни, задачи или свързани с ФМИ и подготовката.

 

- Когато кандидат-студентските изпити наближат, правим и допълнителни блиц преговори.

 

Курсът започва последната седмица на септември и свършва точно преди редовните изпити през юни. Групите ще са до 12 човека. Цената е по 9 лева на учебен час или 1080 лева за целия курс, разделена на 3 вноски по 360 лева. Обикновено първата такса събираме след второто занятие, така че можете да дойдете няколко пъти и да прецените дали нашия курс е за вас. При епидемични мерки имаме готовност да минем на онлайн вариант.

 

Може да се запишете в следния формуляр, като след няколко дни ще се свържем с вас:

https://forms.gle/DHkhiXx6Bgn8gL2o9

 

Деня и часа на провеждане може да изберете от посочените опции във формуляра.

 

За всякакви въпроси можете да се свържете с нас на [email protected] или на телефон 0879868052.

 

Школа „Олимпийци“ е партньор на Данибон в инициативата „Представи се“.

За Школа "Олимпийци"

"Олимпийци" е школа за състезатели по математика и информатика, която дава изчерпателна подготовка за най-важните състезания по математика и информатика. Всички наши ученици могат да доразвият таланта си при някои от най-добрите лектори в България, получавайки изключително ценни знания.