Рубрики
Начало » Представи се » „Откъде идват бебетата“ – от неудобен въпрос към незабравимо приключение

„Откъде идват бебетата“ – от неудобен въпрос към незабравимо приключение

Препоръчана книга от Софтпрес

 

Bebe_1200x628

 

Едно от любимите неща на малчуганите несъмнено е задаването на въпроси – всеки родител влиза и в ролята на своеобразна енциклопедия за своите деца. Отговорите на някои въпроси обаче са по-трудни и правилният подход към тях е от огромно значение. Такъв въпрос е деликатният „Откъде идват бебетата“ и от издателство Софтпрес се притичват на помощ в търсенето на най-подходящия отговор с едноименната книга.

 

От този така важен въпрос произтичат немалко други такива – кой определя дали бебето ще е момче, или момиче; как от яйцето се излюпва птиче; защо мама кенгуру носи новороденото в торбичка? Всичко това и още любопитни факти очакват читателите на книжката, а спътници на похода към знанието в нея, са двама весели герои – Люба и Знайко. Те разкриват тайните на най-голямото чудо в природата — раждането на нов живот, на достъпен език, а пълноцветните илюстрации улесняват обучението чрез ярки визуални примери. На страниците на книгата ще откриете и забавните задачи, с помощта на които децата неусетно затвърждават получените знания.

 

„Откъде идват бебетата“ е част от енциклопедичната поредица „Любознайко” на издателство Софтпрес и е разработена от изцяло български екип, за да помогне на родителите в мисията им да отговорят на всички въпроси на техните деца. Симпатичните герои Люба и Знайко са създадени от въображението на Виктория Иванова, а илюстрациите на Стелияна Донева придружават децата в пътешествието им за опознаване на заобикалящия ги свят. Първата част от поредицата запозна малчуганите с това „Откъде идва храната”, а сега любимите герои се завърнаха, за да адресират още една важна тема.

 

С книгата „Откъде идват бебетата“ темата за птичките и пчеличките се превръща от неудобен въпрос в незабравимо приключение.

 

Читателите на Danybon могат да поръчат тази и други книги с 20% отстъпка от сайта на Софтпрес www.soft-press.com с използването на промокод Danybon20. Кодът се въвежда при завършване на поръчката.

 

„Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.