Рубрики
Начало » Представи се » Отпразнувайте любовта към знанието с FUNDAY

Отпразнувайте любовта към знанието с FUNDAY

Чували ли сте за ПРАЗНИК НА ЛЮБОВТА КЪМ ЗНАНИЕТО?

DSC_0517 (2)

 

Чудите се какво е това и къде ли ще се проведе?

 

Заповядайте на 15 февруари, събота, в приказния свят на Чуждоезикова програма FUNDAY и ще попаднете във вълшебство на знанието и радостта от ученето на чужд език. Ще се запознаете и с прекрасните преподавателите на FUNDAY, дошли специално за програмата от Англия и Америка, както и с малките любопитковци – FUN-дейци, които са подготвили специално за този ден много изненади за своите гости – децата от София.

 

DSC_0791 (3)

 

На 15 февруари чуждоезикова програма FUNDAY организира първи по рода си Ден на любовта към знанието, като предоставя за всички малки всезнайковци от София на възраст от 4 до 12 години безплатно посещение.

 

За всички деца на този ден прекрасните преподаватели – носители на езика, са подготвили много изненади и прелюбопитни игри и забавления в часовете по английски език. Това ще е много специален ден, в който малчуганите ще се потопят в необятния свят на знанието, ще усвоят нови техники и умения в ателиета по приложни дейности.

 

DSC_1167 (1)

 

В програмата на децата са включени вълнуващи часове по квилинг, фехтовка, катерене и ателие по готварство, в което децата ще открият колко е лесно сами да си приготвят домашни сладки и да ги декорират, за да ги подарят с любов на мама.

 

Всички деца ще получат и сувенир – подарък от FUNDAY, а голямата изненада ще е томбола. Най-специалната награда за един голям щастливец ще бъде безплатна седмица в лятната чуждоезикова програма Funday Summer Adventure.

 

DSC_0048

 

В този неповторим ден на радостта от новите знания ще потънеш в изцяло чуждоезикова среда с преподаватели – носители на езика. Ще разбереш колко е лесно да проговориш чужд език. Ще имаш една щастлива събота, в която ще се радваш на нови знания, ще спортуваш и развиваш своите таланти в ателиета по изкуства и ще създадеш нови приятелства.

Не се бави, а FUNDAY намери!

Необходима е регистрация на funday.bg!

imageedit_1_2805050946

 

FUNDAY е партньор на Данибон в инициативата „Представи се“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.