Рубрики
Начало » Представи се » „Преди катастрофата“ – пленителна трилър красота

„Преди катастрофата“ – пленителна трилър красота

 

Fall_856x315

Юли е месецът, в който лайфстайл изданията се препълват с препоръки за „летни“ четива, леки, ненатоварващи истории, които прочиташ за няколко дни и забравяш бързо. Често дори не прибираш книгата със себе си, а я оставяш на нощното шкафче в хотела. Много хотели събират изоставените от туристите четива и създават сезонни библиотеки, които да забавляват гостите им.

В месеца на летните хитове издателство Софтпрес представя „Преди катастрофата“ от Ноа Хoули – изключителен роман, който ще задържи вниманието ви много извън сезона на почивките и отпуските. Хоули е опитен разказвач – създава, продуцира и ръководи сериалите на Ей Би Си „Моето поколение” и „Полицаи на ръба” и е сценарист и продуцент на хитовия сериал „Кости”. Понастоящем Хоули е изпълнителен продуцент и сценарист на многократно награждавания сериал на Еф Екс – „Фарго”. „Преди катастрофата“ е един от най-очакваните съспенс романи на годината.

predi katastrofata

В мъглива лятна нощ от Мартас Винярд за Ню Йорк излита частен самолет с 11 души на борда: екипаж, две семейства милионери и един неуспял художник, който се качва в последния момент. 16 минути по-късно самолетът се разбива в океана. Кои са единствените оцелели?

Как успяват да преплуват 16 километра до брега – без ясен ориентир, в мъгливия мрак, необезпокоявани от акулите? Защо се разбива самолетът? Личните истории на пътниците преди и след катастрофата разплитат мистерията стъпка по стъпка до самия разтърсващ финал.

NH

Хоули предизвиква читателя с теми като цената на славата, манипулацията в медиите и динамиката на семейните отношения, преплетени с мрачни загадки, напрегнато действие и неочаквани сюжетни обрати, които ще ви накарат да прелиствате страниците с нетърпение.

Ако все пак решите да четете „Преди катастрофата“ на плажа, препоръчваме да използвате слънцезащитни продукти с висок фактор – просто няма да можете да я оставите!

Издателство „Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.