Рубрики
Начало » Представи се » Запознайте се с преподавателите по финанси и счетоводство на МДВ Профешънал Едюкейшън

Запознайте се с преподавателите по финанси и счетоводство на МДВ Профешънал Едюкейшън

В екипа на MDV участват опитни, действащи професионалисти

MDV преподаватели (4)

 

Каним ви да се запознаете с водещите специалисти по финанси и счетоводство, които могат да ви подкрепят в индивидуалната подготовка за сертификация, да споделят ценни практични съвети в серията MasterClass на MDV Professional Education или да съдействат на вас и колегите ви с дизайн на най-подходящото като теми, интензивност и фокус обучение.

 

В екипа на MDV участват опитни, действащи професионалисти с дългогодишна практика и доказана експертиза. Те подготвят студенти за изпити в квалификации като ACCA (Association of the Chartered Certified Accountants), ACA (ICAEW) – Института на Дипломираните Експерт-счетоводители на Англия и Уелс, ААТ (Association of the Accounting Technicians), CIMA (Институт на специалистите по Управленско счетоводство). Екипът използва одобрените учебни материали и съдържание, разработени от BPP Learning Media като адаптира казусите и примерите към конкретния контекст на различни компании в България, когато структурира затворени корпоративни програми за усъвършенстване на умения и знания на различни организационни нива.

 

Георги Кирилов FCCA, CF е Директор „Корпоративни обучения“ в MDV.

 

Georgi Kirilov

 

Той е дипломиран експерт-счетоводител с дългогодишен опит в сферите на счетоводство и корпоративни финанси, натрупан в Лондон, Женева и България. Консултирал е водещи международни компании в сделки по сливания и придобивания, преструктуриране, изготвяне на оценки, финансово моделиране, анализи и топ операции. Завършил е London School of Economics, притежава международни квалификации към ACCA и ICAEW. Одобрен фасилитатор е и за интерактивните бизнес игри по лиценза на Business Today Simulations International.

 

Линкълн Майлс BA (Hons), FCCA, FCMI, FCIS е преподавател със значителен опит и клиенти от най-различни сфери по цял свят – правителствени структури, търговски и финансови организации, застрахователни и одиторски компании, регулаторни органи.

 

Lincoln Miles

 

Структурира и води обучения за следдипломна квалификация, работилници и семинари в сферата на IFRS. Експертизата му в съчетание с подготовката му по актьорско майсторство му позволяват да представя сложни и детайлни проблеми по динамичен и ефективен начин.

 

Цветелина Колева FCCA, CPA е професионалист с дългогодишен опит във финансовия одит, счетоводство и консултантски услуги, натрупан предимно по време на кариерата й в една от международните компании от „Голямата четворка“ в одита.

 

Tzvetelina Koleva

 

През последните години е партньор, отговорен за развитието на одиторски практики и управлението на риска в България и региона. Участвала е в различни работни групи, сформирани по повод законодателни промени, борбата срещу финансирането на тероризма и прането на пари. Притежава дългогодишен опит в провеждането на обучения по МСФО в страната и чужбина. Участвала е в проекти, насочени към управление на трансформацията и приемането на стандартите в ключови предприятия и индустрии.

 

В следваща статия ще ви представим и експертите на MDV по право и мениджмънт.

 

MDV преподаватели (3)

 

 

Връзка с MDV

Е: [email protected]

+359 (0) 887 492 126+359 (0) 888 940 493 – Христина Христова и Мария Петкова

Открийте подходящото за вас професионално обучение – разгледайте:

Сайта на MDV – www.mdvtraining.bg

Facebook страницата: https://www.facebook.com/mdvtraining/

LinkedIn профилаhttps://www.linkedin.com/company/mdv-professional-education/

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Преподавателите на МДВ по мениджмънт и лидерство

School of Finance and Accounting for Young Professionals – мостът между работодателите и университета

MDV Professional Education – професионално обучение за мениджъри, работодатели, студенти и всички желаещи да се развиват

MDV Professional Education е участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

За MDV Professional Education

MDV Professional Education предоставя обучения, онлайн и в класна стая, учебни материали и административна подкрепа за различни изпитни квалификации, както и курсове за продължаващо професионално развитие. Обученията са структурирани, практични и мотивиращи, изграждащи умения, които да бъдат приложени веднага на работното място.