Рубрики
Начало » Представи се » Преподавателите на МДВ по мениджмънт и лидерство

Преподавателите на МДВ по мениджмънт и лидерство

 

MDV преподаватели мениджмънт и лидерство

 

От съвременните бизнес лидери се изисква много повече от експертни познания или популярни комуникационни умения. Обученията на МДВ ви срещат с опитни професионалисти, които споделят добри практики, за да ви помогнат да отключите потенциала си и да сте по-успешни – независимо дали участвате в динамично развиващ се екип или сте на водеща позиция.

 

Валентина Станчева преподава “Управление на бизнес проекти”.

 

Valentina Stancheva

 

Тя притежава степен Chartered Surveyor (член на Кралския британски институт RICS), както и Professional MBA от Виенски Икономически Университет, множество сертификации от международни обучения по банково управление, счетоводство и финансов мениджмънт. Валентина има над 15 години опит в създаването и управлението на проекти, ръководила е всички проектни фази в редица разнообразни индустрии – производство, търговия, бързооборотни стоки, недвижими имоти. Структурира и реализира ключови транзакции, прилагайки за първи път международни практики на местния пазар във водещи глобални компании и финансови институции („Каменица“ АД, INNIMMO, БАКБ, БАИФ, Alpha, ДСК Родина).

 

След като успеете да организирате адекватно работата си по всички бизнес процеси е време да научите как да управлявате успешно хората в екипа си, да давате и получавате обратна връзка, да бъдете съпричастни.

 

В тази насока ще ви помогне Златина Михайлова.

 

Zlatina Mihaylova

 

Тя работи активно в областта на управлението на хората и организационното развитие вече над 20 години. Натрупва богат опит в различни индустрии, с клиенти в повече от 10 държави. Работи за компании като Deloitte Bulgaria, групата на denkstatt, „Софарма Трейдинг“ АД. Отговаряла е за създаването на ангажиращи и работещи процеси за управление на знанието, HR трансформации, менторство и укрепване на организационната култура. Тя е дипломиран референт на групово-динамични психотренинги и консултант по организационна диагностика. Притежава магистърски степени по УЧР от НБУ, Организационно развитие от СУ „Св.Климент Охридски“, където е и докторант. Непрекъснато увеличава експертизата си по социална психология, корпоративна отговорност, нови бизнес модели, лидерство и коучинг.

 

За да вдъхновявате хората около вас, да убеждавате в идеите си и да се представяте винаги в отлична светлина – запознайте се и с Ричард Бъркли.

 

Richard Berkeley

 

Актьор, музикант, журналист – той е харизматичният преподавател, който ще сподели с вас интересни техники в уникални, практични обучения. С интелигентния си подход неусетно ще ви предизвика да разширите зоната си на комфорт, да развиете уменията и самочувствието си. Ричард е работил като продуцент, водещ, копирайтър за реклами за BBC Television, RAI, TVPegaz. В кариерата си се среща с режисьори като Лилиана Кавали, Лина Вертмюлер, Кен Ръсел, актьори като Мики Рурк, Рут Хауър, Емили Уотсън. Обучавал е водещи и самият той участва в събития на TED. В момента се е посветил на своята музикална фондация във Варшава, пътува да обучава служители на мултинационални организации, сред които Kraft, Unilever, General Electric, Nordea, Citibank, FOX, Deloitte, Coca-Cola, Capgemini.

 

Включете се в предстоящите отворени курсове на МДВ:

 

17 – 18 юни – Управление на бизнес проекти

26 септември – Управление на хора и свързани процеси

7 – 8 октомври – The Art of Public Speaking

 

или се свържете с екипа за обучителна програма, изготвена специално за нуждите на вашата компания:
sales@mdvtraining.bg / +359 887 492 126

MDV преподаватели_all

Разгледайте:

Сайта на MDV – www.mdvtraining.bg

Facebook страницата: https://www.facebook.com/mdvtraining/

LinkedIn профилаhttps://www.linkedin.com/company/mdv-professional-education/

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Запознайте се с преподавателите по финанси и счетоводство на МДВ Профешънал Едюкейшън

School of Finance and Accounting for Young Professionals – мостът между работодателите и университета

MDV Professional Education – професионално обучение за мениджъри, работодатели, студенти и всички желаещи да се развиват

MDV Professional Education е участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

За MDV Professional Education

MDV Professional Education предоставя обучения, онлайн и в класна стая, учебни материали и административна подкрепа за различни изпитни квалификации, както и курсове за продължаващо професионално развитие. Обученията са структурирани, практични и мотивиращи, изграждащи умения, които да бъдат приложени веднага на работното място.