Рубрики
Начало » Представи се » Престижна олимпиада за стипендия от елитното британско училище d’Overbroeck’s International School

Престижна олимпиада за стипендия от елитното британско училище d’Overbroeck’s International School

 

Website-TIS-images-1024x586-1

 

Водещият британски колеж d’Overbroeck’s обявява глобален конкурс за стипендии за кандидати, които биха искали да стартират своето елитно обучение в d’Overbroeck’s International School. Олимпиадата се провежда за първи път, а нейната цел е да даде на най-талантливите и амбициозни международни ученици възможността да постигнат своите академични цели и да се възползват от предимствата на британската образователна система.

 

Kандидати в две възрастови категории (11-14 г. и 14-15 г.) ще могат да се включат в конкурса, който ще се проведе в два кръга – регионален и глобален.

 

Отличените в Олимпиадата ще спечелят стипендиантско място в d’Overbroeck’s International School за септември 2021 г. и до 20% отстъпка от таксата, а глобалният победител ще получи допълнителна 10% отстъпка от таксата за обучение.

 

Screenshot from 2021-03-12 16:26:32

 

D’Overbroeck’s е водещо пансионно училище във Великобритания. Добре известно е с активната си подкрепа към международните ученици, които са мотивирани да реализират потенциала си, постигайки високи академични резултати в динамична и неформална среда в сърцето на британското образование, красивия исторически център – Оксфорд.

 

Заедно с академичната програма в училището се предлага богат избор от социални, спортни и културни дейности, както и специализирани програми за тези, които планират да кандидатстват в Оксфорд или Кеймбридж, право, медицина или да продължат образованието си в американски университети.

 

Всички желаещи могат да се включат безплатно в олимпиадата, като подадат своите документи до 26 март 2021 г.

 

Повече информация и програма може да намерите тук:

http://hs.integral.bg/2021/doverbroecks-obyavyava-ekskluzivna-olimpiada-za-stipendii/

 

Интеграл е партньор на Данибон в инициативата „Представи се“.

За Интеграл

"Интеграл" е на една от първите професионални образователни консултантски компании в България. Стартира своята дейност през 1992 г. През всички тези години с ИНТЕГРАЛ пътуват деца, ученици, студенти и професионалисти, търсещи начин да усъвършенстват чужд език, да продължат образованието си или да повишат квалификацията си в чужбина.