Рубрики
Начало » Представи се » Весели приключения в книжките „При баба и дядо на село“

Весели приключения в книжките „При баба и дядо на село“

Препоръчани книги от Софтпрес

3 (1)

 

Лятната ваканция е време за игри и безгрижие, а те несъмнено са най-сладки при баба и дядо! Вдъхновена от тези безценни моменти, поредицата „При баба и дядо на село“ на издателство „Софтпрес“ кани децата на гости на дядо Румен и баба Стана. Там, на двора и при селскостопанските животни, ги очакват не само забавления, но и много нови знания. Малките читатели ще се запознаят и с връстниците си Макс и Яна – любознателните внучета, които обичат да прекарват време с баба и дядо.

 

На страниците на книгите от поредицата ви очакват прекрасните цветни илюстрации на талантливия художник Кирил Танев и сладкодумните стихчета на Румен Станев. Римуваните илюстрирани приключения на братчето и сестричето са неповторимо забавление, което носи полезни знания за природата и живота на село.

 

1 (1)

 

От първата книжка в поредицата – „При баба и дядо на село: Плодове и зеленчуци“, малчуганите ще научат, че градината не е само за волни игри, а и мястото, където растат вкусните плодове и зеленчуци, които баба и дядо слагат на масата. С помощта на ярките илюстрации ще разберат повече за отглеждането на плодните дръвчета, спанака, морковите и любимите малини и картофи.

 

2

 

„При баба и дядо на село: Фермата“, втората книжка от поредицата, запознава децата със селскостопанските животни. Докато научават какво е „полог“ и откъде идват плетените вълнени чорапи, те ще разберат и защо животните от фермата са толкова важни за нас.

 

Всяка книга от поредицата е истинско семейно съкровище – със спомените, които навява у нас, възрастните, и с великолепните послания, отправени към малчуганите, за значимостта на природния и на животинския свят, която понякога подценяваме, живеейки в градска среда.

 

Читателите на Danybon могат да поръчат тази и други книги с 20% отстъпка от сайта на Софтпрес www.soft-press.com, като използват промокод Danybon20. Кодът се въвежда при завършване на поръчката.

Издателство „Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.