Рубрики
Начало » Представи се » „Приказки” на Ръдиард Киплинг

„Приказки” на Ръдиард Киплинг

Препоръчана книга от Софтпрес

 

киплинг

 

Ръдиард Киплинг e британски автор, известен по цял свят с романа “Книга за джунглата”. Роден е в Бомбай, Индия, но учи в Лондон, където се формира неговият мироглед, включително и преклонението му пред реда и организираността. След завръщането си в Индия става журналист, пътува по цял свят и след кратък престой в Америка се устаноявява в Англия. В новото издание на Софтпрес “Приказки” са събрани три от най-веселите и поучителни истории на незабравимия Ръдиард Киплинг.

 

Kiplig_316x

В тях се усеща приключенския дух на английския класик, който повежда децата на незабравимо пътешествие до индийските джунгли, дивите гори и голямата тинесто-глинеста река Лимпопо. Историите за храбрата мангуста, победила две зли кобри, за хитростта на свободолюбивата Котка, която намерила място в дома на човек, и за любопитството на Слончето, което му спечелило дълъг хобот, ще очарова малчуганите и ще ги запознае отрано с творчеството на един от най-знаменитите писатели.

 

Изданието е с луксозни твърди корици и красиви класически илюстрации. Текстът е адаптиран, за да е подходящ дори за най-малките читатели.

 

Прочетете още за книгата тук.

 

Читателите на Danybon могат да поръчат тази и други книги с 20% отстъпка от сайта на Софтпрес www.soft-press.com с използването на промокод Danybon20. Кодът се въвежда при завършване на поръчката.  

„Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

 

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.