Рубрики
Начало » Представи се » Англо-американското училище предоставя пълни стипендии за български ученици

Англо-американското училище предоставя пълни стипендии за български ученици

 

graduation (1)

 

За 13-ти пореден път Англо-американското училище предлага пълни академични стипендии за български ученици, които към момента не се обучават в училището. Кандидатите следва да бъдат в 7-ми или 8-ми клас към момента на кандидатстване и да демонстрират знания по английски език, които биха им позволили успешно да се обучават в англоговоряща среда.

 

Документи се подават до 6 март 2020 г.

 

След подбор по документи, успешните кандидати държат тестове по английски език и математика и се явяват на интервю с представители на училището.

scholarship

Стипендията се отпуска за целия срок на обучение (5 или 4 години). От стипендиантите се очаква да поддържат отличен успех за този период, както и да вземат активно участие в разнообразните извънкласни активности, които Англо-американското училище предлага.

 

За повече информация, списък с необходими документи и съвети за подготовка за изпитите, посетете уебсайт на училището: https://www.aas-sofia.org/admissions/scholarships

 

Ако желаете да присъствате на информационната среща за стипендиите на 16 януари, моля регистрирайте се тук.

 

Англо-американското училище е участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

За Англо-американско училище

Англо-американското училище е международно училище, в което понастоящем се обучават над 570 ученика на възрат от 4 до 18 г. от около 50 националности. Училището съществува от 1967 г., за да обслужва нуждите на дипломати и представители на международния и местен бизнес. Акредитирано е от Council of International Schools (CIS) и The New England Association of Schools and Colleges (NEASC). Освен международна диплома, ААУ предлага и International Baccalaureate (IB) диплома.