Рубрики
Начало » Представи се » Учебен център „Регалия” поздрави възпитаниците си за високите оценки на изпитите след 7. клас

Учебен център „Регалия” поздрави възпитаниците си за високите оценки на изпитите след 7. клас

 

regalia uchenici

 

Възпитаниците на Учебен център „Регалия” отново се радват на високи оценки на Националното външно оценяване за 7. клас и на изпитите за гимназиите. Добрите резултати се дължат на перфектната организация, ефективен учебен процес, който включва повече домашни и по-висок контрол, истински учители, постоянна връзка с родителите.

През изминалите дни  екипът на „Регалия”  консултира родителите и учениците  за избор на училище и попълването на заявлението за участие в класирането. Разбира се, с това не приключва връзката с настоящите седмокласници. Те винаги могат да се обръщат за съвети към школата  по  въпроси, свързани с бъдещото си развитие.

В Учебен център „Регалия” започна записването за курсовете през учебната 2017-2018 г. Всички записали се до 30 юни 2017 г. получават отстъпка от таксата за обучение.

 

Учебен център „Регалия“ е партньор на „Данибон“ в „Представи се“.

За Учебен център Регалия

Учебен център "Регалия" съществува от 2000 г. Организира курсове за подготовка за зрелостни и кандидатстудентски изпити, а така също и за кандидатстване в езикови и профилирани гимназии на български език и математика.