Рубрики
Начало » Представи се » School of Finance and Accounting for Young Professionals – мостът между работодателите и университета

School of Finance and Accounting for Young Professionals – мостът между работодателите и университета

Практическа подготовка за специалисти

FA_School_6Oct17_Opening (38)

 

MDV организира стипендиантска програма, подкрепена от големи български и международни работодатели, която завършва логично с предложение за стаж или повишение.

 

School of Finance and Accounting for Young Professionals е за всички, които търсят професионално израстване или кариерна промяна. Обучението е практически ориентирано, базирано на добри практики и утвърдени стандарти от професионалните квалификации AAT и ACCA.

FA_School_Day 1_2016_pictures (54)_cut

Училището по финанси и счетоводство дава стабилна теоретична база с терминология на английски език и развива практически умения за решаване на реални бизнес казуси. Благодарение на отличната експертиза и богатия професионален опит на преподавателите в програмата, материалът е поднесен по изключително атрактивен и лесно разбираем начин, с помощта на задачи и примери. Обученията са разпознати и от работодателите като ефикасен и най-близък до работната среда въвеждащ трейнинг за новоназначени служители.

 

FA_School_Day 1_2016_pictures (152)
При желание за допълнителна подготовка, участниците могат да продължат с началните нива на АССА и ААТ квалификациите. В партньорство с ААТ MDV предоставя 15 стипендии за регистрация на нови студенти.  За повече информация за условията за кандидатстване се свържете с MDV.

 

Връзка с MDV

Е: [email protected]

T +359 (0) 887 492 126, +359 (0) 888 940 493 – Христина Христова и Мария Петкова

Открийте подходящото за вас професионално обучение – разгледайте:

Сайта на MDV – www.mdvtraining.bg

Facebook страницата: https://www.facebook.com/mdvtraining/

LinkedIn профила: https://www.linkedin.com/company/mdv-professional-education/

MDV Professional Education е участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

За MDV Professional Education

MDV Professional Education предоставя обучения, онлайн и в класна стая, учебни материали и административна подкрепа за различни изпитни квалификации, както и курсове за продължаващо професионално развитие. Обученията са структурирани, практични и мотивиращи, изграждащи умения, които да бъдат приложени веднага на работното място.