Рубрики
Начало » Представи се » Незабравимо лято за деца с алпийски привкус в Седмицата на швейцарското образование в България от 16 до 20 януари

Незабравимо лято за деца с алпийски привкус в Седмицата на швейцарското образование в България от 16 до 20 януари

 

mountainbiking-26

 

От 16 до 20 януари 2017 г. в България ще се проведе Седмица на швейцарското образование с акцент върху безплатните консултации за академично обучение и специални отстъпки от 20% за летен езиков курс в Швейцария.

 

Седмицата ще се проведе едновременно във всички офиси на образователен консултант номер едно в България – Интеграл в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Благоевград и Русе.

 

Всеки ден от 9 ч. до 18 ч. професионални образователни експерти ще се срещат с деца и родители и ще предоставят индивидуални препоръки според възрастта, езиковото ниво и интересите на децата.

 

Родителите на деца от 5 до 18 години ще получат отговори на най-често задаваните въпроси в консултантската практика, като се започне от основния, а именно „Защо Швейцария?“.

 

Със своите четири официални езика, красива природа и безопасна среда, алпийската страна е предпочитана образователна дестинация за световния елит. А за това дали е подходяща дестинация за едно дете, най-добрият отговор е в един езиков курс. Лятото отдавна се ползва от децата за забавни, но и полезни занимания. Прекарването на времето при дядо и баба или стандартното море обикновено не се броят, а две-три седмици в чужбина са точно това, от което имат нужда повечето деца, защото за тях това са нови преживявания и приятелства“, казват образователните консултанти.

 

Най-добрите швейцарски училища ще предложат в рамките на седмицата специална отстъпка от 20% за ваканции, съчетаващи езикова подготовка със занимания по интереси. Сред тях са известните училища TASIS с програми на английски, френски, немски или италиански. Английски и футбол с треньори от младежкия отбор на Милан, кулинарно изкуство и мода са само част от възможностите, които ще предложи американското училище TASIS Лугано с интереси в тези области. Специални предложения за българските деца ще предостави езиковият приключенски лагер Altitude в курорта Вербие, по време на който децата научават как се пали огън и се готви на открито. За юноши на възраст над 16 години, избрали професията на висшия хотелиерски и ресторантьорски мениджмънт, са летните предложения на едно от най-добрите училища по туризъм в света – Hotel Institute Montreux – част от Swiss Education Group. Курсът предоставя възможност за обучение и практика в атмосферата и най-добрите традиции на международния туризъм. Участниците в курса овладяват тънкостите на кулинарията и в специализирания мастър клас „Шоколад и сирена“.

 

Академична езикова подготовка по английски и френски предлага едно от най-старите училища в Швейцария Brillantmont в Лозана подходящ за деца на възраст от 10 до 17 г.

 

Повече информация за Седмицата на швейцарското образование, участниците и регистрация за лични консултации на http://www.integral.bg/SwissEducation.

 

„Интеграл“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Интеграл

"Интеграл" е на една от първите професионални образователни консултантски компании в България. Стартира своята дейност през 1992 г. През всички тези години с ИНТЕГРАЛ пътуват деца, ученици, студенти и професионалисти, търсещи начин да усъвършенстват чужд език, да продължат образованието си или да повишат квалификацията си в чужбина.