Рубрики
Начало » Представи се » Нови езикови ваканции за незабравимо лято в Алпите в „Седмицата на швейцарското образование в България“ от 20 до 24 януари 2020 г.

Нови езикови ваканции за незабравимо лято в Алпите в „Седмицата на швейцарското образование в България“ от 20 до 24 януари 2020 г.

Чуждоезикова подготовка, приключения и иновативни курсове с 20% отстъпка

1200x628_KV

 

От 20 до 24 януари в България ще се проведе Седмица на швейцарското образование, която ще представи нови ваканционни програми за деца за лято 2020. Акцент ще са личните консултации за избор на курс, а елитни швейцарски училища ще предоставят специални отстъпки от 20% за българските ученици.

 

Leysin Belvedere 2

 

Седмицата се организира от водещата компания за обучение в чужбина – Интеграл, и ще се проведе във всички нейни офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Благоевград и Русе. В рамките на кампанията професионални образователни експерти ще се срещат със заинтересовани семейства, за да предоставят актуална информация и индивидуални препоръки. Родителите на деца от 5 до 18 години ще получат от тях отговори на всички свои въпроси, а най-добрите швейцарски училища ще представят новите си езикови ваканции и специализирани курсове.

 

Brillantmont

 

Академична подготовка по английски и френски предлага едно от най-старите сред тях – Brillantmont в Лозана. Специално за среща с българските родители на 21 януари София ще посети представител на училището – господин Walter Loser.

 

Tasis Le Chateau des Enfants

 

Известните училища TASIS пък предлагат програми на английски, френски и италиански.  Изучаването на език те допълват с активности като футбол с отбора на Милан, тренировки по баскетбол с младежкия отбор „Армани”, курсове по кулинарно изкуство, мода и много други.

 

?????????????????

 

За първи път престижното Lyceum Alpinium Zuoz ще предложи новия си курс „Дигитални умения“, с който се изучават основи на програмирането, разработват се игри и роботи. За любителите на футбола има комбинация от езиков курс и футбол с треньори от Реал Мадрид.

 

ZUOZ12

 

Езиковият приключенски лагер Altitude в популярния курорт Вербие пък научава децата на ценни умения за пребиваване „на открито“.

 

Altitude

 

Конструкция на дрон и работа в криминална лаборатория са част от вълнуващите летни занимания, които предлага Leysin American School, заедно с академична програма в областта на историята, природознанието, географията и изобретенията.

Hotel Institute Montreux 1

 

За младежи над 16 години, насочени към висшия хотелиерски и ресторантьорски мениджмънт, са летните предложения на най-доброто училище по туризъм в света – Institute Montreux.

 

Tasis Lugano 11

 

Повече информация за Седмица на швейцарското образование на http://www.integral.bg/swissweek/

„Интеграл“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Интеграл

"Интеграл" е на една от първите професионални образователни консултантски компании в България. Стартира своята дейност през 1992 г. През всички тези години с ИНТЕГРАЛ пътуват деца, ученици, студенти и професионалисти, търсещи начин да усъвършенстват чужд език, да продължат образованието си или да повишат квалификацията си в чужбина.