Рубрики
Начало » Представи се » Лято с мирис на шоколад и алпийски дух предлага Седмицата на швейцарското образование в България от 14 до 18 март

Лято с мирис на шоколад и алпийски дух предлага Седмицата на швейцарското образование в България от 14 до 18 март

 

Staff 1e (1)

 

Да учиш в Швейцария отдавна не е само въпрос на средства или лукс, а е начин на мислене и особен вид ценност към образованието. От десетилетия в Перлата на Алпите се обучават децата на световния елит, а класата и духът на страната остават ненадминати не само когато говорим за шоколад, часовници и банки.

Защо Швейцария?

Със своите четири официални езика, разнообразие от култури, красива природа, спокойна и безопасна среда страната е предпочитана не само за туризъм, но и за обучение, където частните училища предлагат индивидуализирани, модерни и качествени програми.

Дали Швейцария е подходяща за моето дете?

Лятото отдавна се ползва от децата за забавни, но и полезни занимания. Днешните деца са с приключенски дух и ваканцията при баба и дядо или стандартното море обикновено не се броят.

 

„Две-три седмици в чужбина са точно това, от което имат нужда повечето деца, защото за тях това са нови преживявания и приятелства“, коментира Ирина Христова, управител на консултант номер 1 за образование в чужбина „Интеграл”, който е организатор на Седмицата на швейцарското образование.

 

На събитието най-добрите швейцарски училища ще предложат на български деца специална отстъпка от 20% за ваканции, съчетаващи езикова подготовка със занимания по интереси. Американското училище TASIS представя програми на английски, френски или италиански за деца между 5 и 10 г., а малчуганите над 4 години могат да пътуват със семействата си. Навръх 60-годишнината си TASIS Лугано обещава незабравими емоции за по-големите с интереси във футбола, архитектурата, модата и кулинарното изкуство. На езиковия и приключенски лагер в Altitude в курорта Вербие пък детето ще научи как се пали огън и се готви на открито, как се лови риба или се ходи по въже.

Какво е да учиш туризъм в Швейцария?

На лятната езикова ваканция в една от най-известните групи в обучението по хотелиерски мениджмънт в Швейцария – Swiss Education Group, кандидатите над 16 години ще могат да усетят атмосферата на най-добрите традиции в бранша.

 

Академична езикова подготовка по английски, френски и немски предлага и известният Institute auf dem Rosenberg с програми за деца над 14 години.

Информация за Седмицата на швейцарското образование, която ще се проведе между 14 и 18 март в офисите на Интеграл, може да откриете на http://www.integral.bg/SwissEducation/.

 

Интеграл е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Интеграл

"Интеграл" е на една от първите професионални образователни консултантски компании в България. Стартира своята дейност през 1992 г. През всички тези години с ИНТЕГРАЛ пътуват деца, ученици, студенти и професионалисти, търсещи начин да усъвършенстват чужд език, да продължат образованието си или да повишат квалификацията си в чужбина.