Рубрики
Начало » Представи се » Школа ”Математика за напреднали” в ЕСПА

Школа ”Математика за напреднали” в ЕСПА

 

espa math

 

През учебната 2017-2018 г. продължава работата на школата на г-н Добри Данков „Математика за напреднали” за децата от отборите по математика на ЕСПА в 3, 4, 5  и 6 клас. Заниманията в школата са насочени към ускорена математика за подготовка на децата за явяване на състезания и конкурси от националния математически календар и международни математически турнири.

 

Г-н Добри Данков има дългогодишен опит с подготовка и явяване на деца на всички състезания от националния математически календар и престижни математически турнира в Европа и Азия. Неговите възпитаници печелят призови места в конкуренция с най-добрите математически школи от Европа, Китай, Индия, Иноднезия и САЩ.

 

Под ръководството на г-н Данков през 2013 год. отборът на шести и седми клас на училище „ЕСПА” се подготви за участие в Международното математическо състезание The 4th World Mathematics Team Championship в Пекин. Отборът на „ЕСПА” бе отличен с поощрителна награда и плакет.

 

espa math 11

 

Школата по математика се провежда в събота, в сградата на училище „ЕСПА”.

 

espa math 2

 

Ако желаете да се включите в школата на г-н Данков в събота, може да направите своята електронна заявка ТУК.

 

Пожелаваме на всички деца много успехи в математическите надпревари!

 

 

Школата е отворена за всички желаещи деца.

 

ЕСПА е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За ЕСПА

ЕСПА е образователен комплекс, състоящ се от: детска ясла (1-3 години), детска градина (3-5 години), подготвителен клас (5-6 години), начално училище (7-11 години) и основно училище (11-14 години). ЕСПА е създадена през 1992 г.