Рубрики
Начало » Представи се » „Зелени смути рецепти“ – по-здрави, енергични и слаби с режима за детокс на Джей Джей Смит

„Зелени смути рецепти“ – по-здрави, енергични и слаби с режима за детокс на Джей Джей Смит

 

smooty 0

„Милиони хора по света окончателно губят войната с килограмите, защото пропускат детоксикацията“ – обяснява Джей Джей Смит, специалист по здравословно хранене, сертифициран експерт в борбата с нежеланите килограми и автор на бестселъра на New York Times и Amazon.com „Зелени смути рецепти“. Иначе казано, на хората им е трудно да отслабнат, защото телата им са пълни с отрови.

Джей Джей Смит обаче предлага разрешение на този проблем, разработвайки един цялостен режим за детоксикация на базата на освежаващи и витаминозни напитки от зеленолистни зеленчуци и плодове. Освен че разяснява подробно концепцията за 10-дневния детокс, който ни прави по-здрави, по-слаби и жизнени, в книгата си „Зелени смути рецепти“ американката помества 100 рецепти за зелени смутита с различни приложения, дава изпитани методи за прочистване, които засилват ефекта от детокса, и запознава с вдъхновяващите лични истории на хора, които вече са изпитали режима й.

Още с излизането си в САЩ книгата на Джей Джей Смит измества от предните позиции нови заглавия на автори като Стивън Кинг и Хилъри Клинтън и получава страхотни отзиви от хиляди читатели.

По родните книжарници „Зелени смути рецепти“ ще бъде от понеделник, 20 октомври, а още в края на тази седмица ще може да се поръча онлайн от сайта на издателство „Софтпрес“, което издава книгата у нас със специална промоция. Благодарение на нея между 20 октомври и 30 ноември всеки, закупил книгата, може да се сдобие с блендер по избор от веригата „Техномаркет“ с 6% отстъпка.

 

Откъс от книгата, благодарение на издателство „Софтпрес“:

 

ВЪВЕДЕНИЕ

Добре дошли в
10-дневното прочистване със зелени смутита!

Поздравления! Решили сте да поемете контрол над своето здраве, като се погрижите за тялото си и го храните с каквото му е нужно, за да бъде във форма, енергично и здраво. Ако сте като мен, значи наистина искате да изглеждате и да се чувствате прекрасно.

Борбата с излишните килограми може да е едно от най-отчайващите, най-трудни и емоционално изтощаващи преживявания на света. Много хора водят непрекъснат борба да отслабнат и да подобрят здравето си, но не постигат желания ефект. Въпреки многобройните модерни диети, програми от упражнения и вълшебни хапчета за отслабване, американците продължават да стават все по-огромни година след година. Диетите се множат, а диетичната индустрия придобива внушителни размери. Остава обаче тъжният факт, че около 95% от хората, които отслабват чрез диети, напълняват отново в рамките на 3 до 5 години. Не можеш да отслабнеш трайно, като следваш стриктно диета, колкото и специална да е тя, нито като пиеш хапчета за отслабване или правиш упражнения. Необходимо е да осъзнаем, че за да отслабнем наистина, трябва да променим из основи начина си на живот.

Какво имам предвид под тази промяна „из основи“? Първо, ще се наложи да забравите за диетите. По принцип „започваме“ диета, с което се подразбира, че в определен момент я „приключваме“. Типичната диета е нещо, което правим за определен период от време. А какво се случва, когато „приключим“ с диетата? Връщаме си всичките свалени килограми. С това 10-дневно прочистване, ще превъзпитаме вкусовите ви рецептори така, че да искат по-здравословни храни и никога повече няма да ни се наложи да мислите за диети.

Вярвам, че първата стъпка към отслабването е прочистването. Милиони хора по света окончателно губят войната с килограмите именно, защото пропускат детоксикацията. За трупането на килограми допринасят много фактори, но факторът, който традиционните диети най-често пренебрегват, е претоварването на организма с токсини. По-просто казано, на хората им е трудно да отслабнат, защото телата им са пълни с отрови. На колкото повече токсини сме изложени, или поемаме, всеки ден, толкова повече токсини се складират в мастните клетки на тялото. А складираните в тялото токсини се премахват трудно с обикновена диета. Първо трябва да прочистим тялото. Именно затова най-ефективните програми за отслабване трябва да се фокусират и върху топенето на мазнини, и върху детоксикацията, заедно те водят до цялостно подобрение на здравето и начина на живот.

Аз съм специалист по здравословно хранене, сертифициран експерт по отслабване, автор на бестселър №1 „Отслабнете без диети и упражнения“ и създател на системата DEM . Години наред помагам на хората да отслабнат без диети и да си върнат своята секси фигура! Системата DEM цели да ви помогне да се отървете от токсините, да изчистите тялото си и да препрограмирате вкусовите си рецептори така, че да ви се ядат здравословни, естествени храни.

Още за книгата можете да прочетете на сайта на издателство „Софтпрес“.

Ще се радваме, ако споделите мнението си на www.facebook.com/SoftpressBooks

 

А ето и Фейсбук страниците на авторката и на книгата:

Фейсбук страницата на авторката на книгата (на английски)

Фейсбук група и на самата книга (на английски)

Издателство „Софтпрес“ е партньор на Danybon в „Представи се в Danybon“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.