Рубрики
Начало » Представи се » Книжни акценти от „Софтпрес“ за Пролетния панаир на книгата

Книжни акценти от „Софтпрес“ за Пролетния панаир на книгата

 

dani1

 

Ако сте пропуснали голямата книжна новина на месеца – на 23 май започва Пролетният панаир на книгата в НДК. На щанд 115 в Мраморното фоайе до сцената за културната програма в Двореца на културата ще намерите „Софтпрес“ – издателството с книги за цялото семейство! Всяка седмица „Данибон“ представя най-доброто от книжната селекция на издателство „Софтпрес“, а днес ви напомняме за най-новите и интересни заглавия, които можете да прибавите към вашата библиотека по време на панаира, при това с отстъпка от 20%*. Пролетният панаир на книгата продължава от 23 до 28 май, всеки ден от 10 до 20 ч в НДК.

 

Прочетете и специалните препоръки на Данибон за Панаира на книгата!

 

Поради ремонтни дейности в НДК се налага щандът на издателство Софтпрес да бъде преместен. Отново е с номер 115. Разположен е в Мраморното фоайе, до сцената за културната програма. До Мраморното фоайе се стига от втория етаж.

 

115 softpress

 

 

МОМИЧЕТО ПРЕДИ

 

Две жени. Един невероятен дом. История, белязана с тайни и кръв. Добре дошли на Фолгейт Стрийт 1. Оставете до вратата всички очаквания, най-обсъжданият психологически трилър на годината е тук, за да ви разтърси.

 

ОТРОВНИ ДУМИ

 

Нов роман от бестселър поредицата за инспектор Гамаш. В края на лятото Трите бора изпраща туристите и посреща септемврийския хлад. А с него и трупа на непознат старец. Главен инспектор Гамаш е повикан, за да разплете убийството, и този път разследването го отвежда по-далеч от всякога.

 

ПОСЛЕДЕН В МРАКА

 

„В мрака“ е риалити шоу, което тества границите на човешката издръжливост. Дванайсет мъже и жени са изправени пред предизвикателства, които надхвърлят представите за приемливо. Докато те се състезават, светът е разтърсен от гибелна катастрофа…

 

ЦВЕТЯ ОТ ЛЕД И ПЕПЕЛ

 

Два пътя водят към небето на Париж – кулата и любовта. Умело изтъкан от исторически факти и пълнокръвни герои, „Цветя от лед и пепел“ възкресява Париж от Бел епок – време на пищни балове и тайни дуели, на технически открития и импресионистично изкуство. Време и роман, в които се влюбваш.

 

ИМЕНИЕТО АШФОРД

 

История за любов и предателство, която отвежда читателя на пътешествие от балните зали на британското висше общество преди Първата световна война, през небостъргачите на Ню Йорк в края на XX век, до жарките хълмове на Кения през двайсетте години.

 

ЗЛАТНИ РЕЦЕПТИ

 

Отлични напътствия за приготвяне на апетитни салати, основни ястия и тестени десерти с цветни снимки и инструкции стъпка по стъпка.

 

ЕТИКЕТ ЗА ВСЕКИ ДЕН

 

Бестселърът за добри обноски ще ви запознае с правилата на изисканото поведение в бизнеса, семейството и на обществени места. С помощта на тази книга ще сте уверени и успешни навсякъде и във всяка компания.

 

СЕЗОННА КУХНЯ

 

Над 1800 вдъхновяващи и разнообразни рецепти от българската и световна кухня, които се приготвят с характерните за всеки сезон продукти. Пролет, лято, есен или зима – собствените ни тела сами подсказват от какво се нуждаем.

 

НОВИ ЗАГЛАВИЯ ЗА ДЕЦА

 

dani 2

 

СКРАЧ. Програмиране за деца

 

Scratch (Скрач) е безплатен компютърен език, създаден специално за обучението на деца, който тренира креативността и аналитичните умения. Тук ще откриете пълен курс по програмиране с лесни инструкции и забавни игри.

 

ПРИКАЗКИ НА ДЯДО ПЪНЧ

 

Сладкодумните приказки на Дядо Пънч носят онази магия, която увлича, извайва между страниците реалност и остава с децата, за да провокира фантазията им и да ги научи на добрини.

 

КАК ДА ПИШЕМ СТРАХОТНИ ИСТОРИИ

 

Цветен, забавен и изключително полезен наръчник за всяко дете, което обича да създава собствени истории. Създадена от експертите на Оксфорд, тази книга събира практически насоки и примери за вдъхновение.

 

ПРИКАЗКИ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

 

Изкусното перо на Диана Петрова пренася ежедневните въпроси в приказното царство и ги превръща в житейски уроци. „Приказки за цялото семейство“ е книга за малките вълшебства в живота на всеки от нас.

 

СЕРАФИНА И ЧЕРНИЯТ ПЛАЩ

 

Не сте срещали момиче като Серафина! Тя обитава подземията на замъка „Билтмор“ и никой освен баща й не знае за нейното съществуване. Но когато в имението се надига древно зло, Серафина е готова на всичко, за да го спре.

 

СМЕШНИ ГРЕШКИ, ГРЕШНИ СМЕШКИ

 

Открий грешките в приключенията на Лиза и Бонбон! С веселите си детайлни илюстрации книгите от тази поредица тренират детската наблюдателност, концентрация и логика.

 

ЛЕВСКИ

 

Книга за всеки български дом! Tази книга запознава читателя с живота и делото на Васил Левски, истинския човек, а не застиналия във времето герой. В края ѝ са поместени и едни от най-известните произведения, писани за Апостола.

 

От тук можеш да изтеглиш и разпечаташ брошурата на „Софтпрес“

*Промоцията важи за всички издания на „Софтпрес“ по време на Пролетния панаир на книгата от 23 до 28 май 2017 г. (щанд 115 в НДК) или до изчерпване на количествата.

 

„Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.