Рубрики
Начало » Представи се » ЧСОУ „Св.Георги” на световната олимпиада по английски език BEO

ЧСОУ „Св.Георги” на световната олимпиада по английски език BEO

st georga medali 1 280Възпитаниците на Частно училище „Свети Георги“ представиха отлично България на Световната олимпиада по английски и донесоха три първи награди.

Ето подробности от ЧСОУ „Свети Георги“ за рубриката„Представи се“ в Danybon:

Гордеем се с нашите шестокласници, които представиха отлично България на Световната олимпиада по английски език ВЕО /26.03.2013 – 08.04.2013/, която се провежда ежегодно в Англия.

През тази година в състезанието се включиха 80 училища от Европа и Южна Америка, като българско училище участва за първи път.

Отборът на ЧСОУ „Св.Георги” се класира на 16 място и получи три първи награди от общо шест направления:

•    ВЕО международен форум
•    Световен туристически пазар
•    Представяне пред местните медии

За първи път St. George School имаше възможността да покаже знанията и възможностите на децата в такава мащабна международна изява.

Нашите ученици положиха много усилия и старание в подготовката за това участие, което доказа, че те подхождат с необходимата отговорност, самостоятелност и амбиция за постигане на желания успех.

За нас е голяма чест и радост, че Децата ни стигнаха до BEO полуфиналите и спечелиха възхищението и уважението на жури и участници. Тяхното представяне и резултати показаха на тях самите, че стоят достойно на конкурентната международна сцена.

Координати на ЧСОУ „Свети Георги“

www.wondergroup.eu
st.george.school@wondergroup.eu

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.