Рубрики
Начало » Представи се » Промоционална оферта за счетоводно обслужване от „Стандарт 02″

Промоционална оферта за счетоводно обслужване от „Стандарт 02″

 

pixabay smetki

 

 

Специализирано счетоводно предприятие „Стандарт 02″ предлага промоционална оферта за счетоводно обслужване при сключен договор за абонамент в периода от 1 юни до 30 юни 2015г.

Специалната цена е 200 лева/месец за срок от 1 година за нови клиенти:

фирми, регистрирани по ЗДДС (от 50 до 100 документа на месец и до 5 души персонал).

„Стандарт 02″ е специализирано счетоводно предприятие по Закона за счетоводството с право да организира счетоводство, да съставя годишни, междинни и други финансови отчети.

Предлага комплексни счетоводни услуги на юридически и физически лица, консултации по данъчното облагане, годишно счетоводно приключване, изготвяне на годишни данъчни декларации на физически и юридически лица, обработка на работни заплати, регистрации и пререгистрации на фирми, административни услуги.

Информация за услугите на Специализираното счетоводно предприятие „Стандарт 02″ потърсете на сайта http://standart02.weebly.com/ или на мейл 02standart@gmail.com.

 

 

Специализирано счетоводно предприятие „Стандарт 02″ е партньор в „Представи се“.

„Стандарт 02″ обслужва „Данибон“.

За Специализирано счетоводно предприятие "СТАНДАРТ 02"

"Стандарт 02" е специализирано счетоводно предприятие по Закона за счетоводството с право да организира счетоводство, да съставя годишни, междинни и други финансови отчети. „Стандарт 02″ обслужва „Данибон“.