Рубрики
Начало » Представи се » Щастлива събота с FUNDAY

Щастлива събота с FUNDAY

 

funday deca

 

Ето, че дойде и най-забавният и най-чакан ден – щастливата събота с FUNDAY.

 

FUNтастичният сезон 2017/2018 стартира на 30 септември!

 

funday cango

 

За своята тригодишна история FUNDAY се наложи като чуждоезиковата програма, с която децата напредват по английски език докато се забавляват. Целта на програмата е децата да подобрят комуникативния си английски език и да започват да използват свободно и уверено чуждия език в своята ежедневна комуникация.

 

funday 13

 

Потънали изцяло в чуждоезикова среда – 5 учебни часа всяка събота, децата обогатяват своята лексика  и напредват неусетно с помощта на нашите преподаватели от Англия и Америка.

 

funday floristika

 

Всяка събота е различна, диманична и много забавна!

 

Funday 5

 

С грижливо подбраните и близки до детската същност теми, децата всяка събота обогатяват своите знания в различни сфери на човешкото познание – космос, морета, океани, кулинарни пътешествия, птиците и др.

 

Funday 3

 

В ателиетата по изкуство те усвояват умения в множество приложни техники – квилинг, оригами, декупаж, грънчарство, рисунка върху коприна, флористика и др.

 

funday 12

 

В любимите им часове по спорт се запознават с редица нетрадиционни спортове като – лакрос, мини голф, катерене, канго джъмпс, бейзбол, бадминтон и др.

 

funday 11

 

Мисия на нашия екип е с FUNDAY да превърнем съботния ден в едно незабравимо и полезно приключение на английски език. Всички наши преподаватели са изключително опитни в работата с деца. В часовете използваме мултимедия и най-модерна интерактивна методика на обучение. Чрез виртуални пътешествия, работа по проекти, интересни игри и учене чрез преживяване, децата усвояват неусетно нови знания и свикват да използват с лекота английския език!

 

funday 7

 

С FUNDAY съботата се превърна в най-чаканият ден за цялото семейство!

 

funday park

 

Вижте подробности за програмата на www.funday.bg.

 

Колко забавнo и весело е всяка събота за децата от FUNDAY можете да се следите на facebook страницата ни!

 

FUNDAY е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.