Рубрики
Начало » Представи се » Елитно образование за летящ старт: вземете ексклузивна стипендия от Kings Colleges

Елитно образование за летящ старт: вземете ексклузивна стипендия от Kings Colleges

 

UK-Boarding-Schools-Kings-Bournemouth-3

 

Kings Colleges, една от водещите групи международни колежи във Великобритания, предлагат ексклузивни стипендии за летящ академичен старт. В партньорство с Интеграл, институцията обяви конкурс за стипендии в размер на 50% от таксата за обучение за амбициозни и мотивирани ученици на възраст 14 – 17 години.

 

Стипендиите важат за програмите GCSE, A-Levels и Foundation за кандидати, които биха искали да започнат обучението си в една от четирите локации – Kings London, Kings Oxford, Kings Brighton, Kings Bournemouth – през академичната 2021/2022 година.

 

Участието в конкурса е напълно безплатно, а учениците ще положат тест, за да демонстрират своето високо ниво на английски език, и ще изнесат презентация по предварително зададена тема.

 

kings oxford

 

Kings Colleges подготвят своите възпитаниците за най-добрите британски и американски университети. Специално разработените програми осигуряват лесната интеграция, лично израстване и образователни успехи според индивидуалните възможности и нужди. Обучението в институциите от групата осигурява 100% гарантиран прием в един от топ 30 университетите във Великобритания и топ 100 на университетите в САЩ. В допълнение, успехите на Kings Colleges се отличават всяка година от правителството на Обединеното кралство.

 

Крайният срок за регистрация е 20 януари, а конкурсът ще се проведе на 25 и 26 януари.

 

Повече информация и програма може да намерите тукhttps://bit.ly/39guyak

 

Интеграл е партньор на Данибон в инициативата „Представи се“.

За Интеграл

"Интеграл" е на една от първите професионални образователни консултантски компании в България. Стартира своята дейност през 1992 г. През всички тези години с ИНТЕГРАЛ пътуват деца, ученици, студенти и професионалисти, търсещи начин да усъвършенстват чужд език, да продължат образованието си или да повишат квалификацията си в чужбина.