Рубрики
Начало » Представи се » Kонкурс за частични стипендии за средно образование в Германия

Kонкурс за частични стипендии за средно образование в Германия

summerly stipendii germania 0Образователният център Summerly International Learning обявява конкурс за стипендии на училище Birklehof, Германия, за учебната 2015/2016 г. Конкурсът се провежда под патронажа на Summerly International Learning и е отворен за деца с българско гражданство, които владеят немски език на ниво B2.

„Dr. Klaus Weidauer“ – Стипендия за академичен успех

Начало на обучението със стипендия: септември 2015

Продължителност: минимум 1 година, максимум 4 учебни години (до крайния изпит Abitur). Стипендията покрива 20% от годишната такса на училището „Edith Picht-Axenfeld“.

„Edith Picht Axenfeld“ – Стипендия за музикални умения

Начало на обучението със стипендия: септември 2015

Продължителност: минимум 1 година, максимум 4 учебни години (до крайния изпит Abitur). Стипендията от EUR 500 на месец за стипендианта, до края на обучението му.

Краен срок: 15 януари2015 г.

summerly stipendii germania 2

Училищe Birklehof е основано през 1932 г. и предлага средно образование до 12-ти клас на младежи от различни националности чрез образователен подход, посветен на личностното развитие на децата.

Обучението има и практическа насоченост, като предвижда стажантски програми в немската индустрия и бизнес. Учениците имат възможност да решат сами през кой клас да кандидатстват – от 5-ти до 11-ти. В края на обучението си младежите получават немска диплома за завършено средно образование Abitur. Училището традиционно е в топ 100 на световната ранг листа.

 

summerly stipendii germania 3

Кандидатурите се подават в офиса на центъра за средно образование и езикови ваканции в чужбина – Summerly International Learning, на адрес бул. Никола Вапцаров 17, в София или на[email protected]

Екипът на Summerly е на разположение за предварително събеседване и помощ при подготвяне на кандидатурите.

За връзка с образователния център:
W: www.summerlylearning.com
T: +359 877 929398
M: [email protected]
FB: www.facebook.com/summerlylearning
A: бул. Никола Вапцаров 17-21, гр. София

 

Summerly International Learning е партньор на Danybon в инициативата „Представи се в Danybon“.

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.