Рубрики
Начало » Представи се » Студенти разказват за образованието в Холандия

Студенти разказват за образованието в Холандия

Инфо-среща Студенти разказват на ученици (Students Meet Students) ще се проведе на 26.01.2019 в София и на 27.01.2019 във Варна.

 

unify

 

За втора поредна година консултантска агенция UNIFY организира Инфо среща за образование в Холандия, на която настоящи български студенти в едни от най-престижните холандски универитети споделят опитa си – както за живота в Холандия, така и за програмите, възможностите за работа и финансиране на обучението.

„Инфо-срещите за образование в Холандия са уникални за България, защото форматът е неформален. Искаме да избегнем притеснението, което повечето ученици изпитват, когато отидат на изложение за образование и трябва да застанат пред академичен представител на чуждестранен университет. Срещаме учениците със студенти, които са близки до тях като възраст и нагласа и които ги предразполагат не само да зададат всички въпроси, които ги вълнуват, но и споделят от личния си опит“, коментира Милена Генчева – управител на UNIFY, организатор на събитията.

На срещите ще пръсътсват студенти от различни специалности от едни от най-престижните университети по приложни науки в Холандия – Fontys University of Applied Sciences, Breda University, HZ University, HAN University и др. Най-често задаваните въпроси, на които учениците ще получат отговори са: Какво е да си студент в Холандия? Как да кандидатстваш успешно? Какъв университет да избереш? Каква е образователната система в Холандия? Лесно ли се взимат изпитите? Каква е реализацията след това? Къде живеят студентите? Какъв е студентският живот? Какви са разходите? Лесно ли се намира работа по време на следването и след като завършат?

 

Събитията са подходящи както за ученици, които вече са се насочили към Холандия като дестинация за образование, за такива, които вече са кандидатствали, както и за онези, на които им предстои да вземат решение по кой път да поемат и се колебаят дали Холандия е подходящата дестинация за тях.

?????????????

Инфо Срещи за образование в Холандия Students Meet Students ще се проведат

в София на 26.01.2019 г. в клуб „Перото“ от 18.00 часа и

във Варна на 27.01.2019 г. в бар The Room” от 18.00 часа.

Входът е свободен. Подробна програма може да се разгледа ТУК.

Предварителна регистрация може да се направи от този линк.

 

UNIFY е единственият специализиран консултант за образование в Холандия и официален представител на холандските университети. Агенцията е изпратила над 1000 български студенти в Холандия за 6 години. Портфолиото от партньорски университети включва над 20 висши учебни заведения в Холандия, повечето от които се нареждат в ТОП класациите за висше образование в редица програми не само в Холандия, но и по света. Всички консултанти на UNIFY са завършили висшето си образование в Холандия, което гарантира професионално отношение към всяка кандидатура.

Повече за услугите на UNIFY можете да прочетете на www.unify.bg

UNIFY е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За UNIFY

UNIFY е единственият специализиран консултант за образование в Холандия и официален представител на холандските университети. Портфолиото от партньорски университети включва над 20 висши учебни заведения в Холандия. Мисията на UNIFY е да помага на всички бъдещи студенти в Холандия безплатно.