Рубрики
Начало » Представи се » „Супер игра за умни деца и родители“

„Супер игра за умни деца и родители“

Три книги на Джоан Стейнър, които изискват наблюдателност, съобразителност, зрителна памет и бързи логически връзки от цялото семейство

 

superigraobstokorici 680

 

 

Животът е игра и е най-прекрасен тогава, когато играем заедно с децата си!

Доказателството?

„Супер игра за умни деца и родители“.

За възрастните книгите са това, което за малките децата са игрите. Поредицата „Супер игра за умни деца и родители“ събира в едно най-доброто за всички. Отгръщате страниците и попадате на невероятно красиви картини.

Но момент!

Дали това, което виждате, наистина е това, което на пръв поглед изглежда? Вагончето на този влак прилича на портмоне, а килимът на съседната страница е като направен от блокчета шоколад. В книгите на Джоан Стейнър картините не просто приличат, те наистина СА предмети от нашето ежедневие.

Като използва всичко – от антени до ябълки, художничката създава триизмерни сцени, които удивяват и очароват любителите на загадките от всички възрасти. Защото целта на читателите е именно това – да открият възможно най-много прилики! А най-хубавото е, че поредицата може да се „чете“ едновременно от цялото семейство. Изисква се наблюдателност, съобразителност, зрителна памет и бързи логически връзки! Именно тези умения ще тренират у децата ви, а и у вас самите, трите заглавия от поредицата.

Нищо чудно, че изданията на Джоан са издадени в над един милион екземпляра и са обявени за книги на годината от престижни издания като „Ню Йорк Таймс“, „Тайм“ и „Сан Франциско Кроникъл“. На български език те излизат с логото на „Софтпрес“ и ако все още не сте имали шанса да ги разгледате, можете да го направите тук.

Подарък от „Софтпрес“ за приятелите на Danybon. Поиграйте с децата си и вижте колко предмети ще откриете в тази класна стая.

 

superigraklasnastaq 680

 

Трите заглавия от поредицата „Супер игра за умни деца и родители“ са посветени на различни теми и са с различна трудност. В първия том скритите картинки са около 700 и могат да бъдат разпознати и от деца в предучилищна възраст. В следващите две книги броят на предметите е над 1000 и откриването им изисква по-голяма наблюдателност.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.